İzmir Bozdağ'da Snowboard

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huzzik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,764

huzzik

Kamp III
Yer
aydın merkez
arkadaşlar kışın sık sık bozdağ kayak merkezinde snowboard yapan birileri varsa beni msn ine ekleyebilirmi birçok sorum var yardımcı olmanızı bekliyorum ;) şimdiden teşekkürler.

Etiketler
Ynt: İzmir Bozdağ'da Snowboard

Geçen sene gruptan haberleştiğimiz İzmir'li bir arkadaşımız tesisleri çok övmüştü ayrıca tesis yöneticilerini de, ama maalesef geçen sezon bize nasip olmadı Bozdağ'da kaymak.. Umarım bu sene gidebiliriz. Konuya ilişkin birşeyler ele geçirirsem burada paylaşacağımdır :smiley:

peki merakla bekliyorum benim hiç kayak deneyimim yok hatta burdurda okumasam aydın da kar görme ihtimali bile yok :D bende snowboard yapmak istiyorum ama bana yardımcı olabilecek benimle ilgilenecek günebirlik bişiler öğretecek birini arıyorum malzeme konusunda falanda bilgim yok çünki

Bozdağ da güzel ama madem Burdur'da okuyorsun senin asıl yönün Davraz olmalı bence ;)

BU topik cok once acilmis fakat heyecan yaptim simdi. Bozdag hakkinda daha genis bir bilgisi olanlar var mi ? nedir durumu? gidipte hayal kiriklligi yasamayalim.

arkadasılar ben izmir balcova aqua cityde(termal) dj dim yazın ve bozdağ kayak merkezide oraya ait oldukca guzel bi kayak merkezi yapmışlar.dahada geliştireceklerini soyluyolardı bu kış için tam bi bilgim yok son gelısmelerden fakat onumuzdekı gunlerde gidicem detaylı bılgı alırım sızler için.

Selamlar...

Geçen sene bozdağda snowboard yapma fırsatı buldum ve yeni başlayan biri için ideal bi yer diye düşünüyorum diğer kayak merkezlerimizle kıyasladığımızda pistleri ve oteliyle sınırlı kalabilir ama bu kötü bi yer gibi sakın anlaşılmasın zamanla büyüyüp daha da çekici bir tesis olucağını sanıyorum. Açıkcası ben izmirde yaşayan biri olarak bozdağın çevresindeki yerler için biçilmiş kaftan olduğunu düşünüyorum.

Evet kayak ve snowboard malzemeleri mevcut yanlız kiralama ücretleri geçen sene biraz tuzluydu bu sene nasıl olur hiç bilmiyorum şuan tesisler açık değil ama ocak ayı açılacak diye bi söylem var bilgine ;)

tesis geçen hafta açılmış güzel kayak yapılmış bu haftada herkezi bekliyolar... ;)

Arkadaşlar , ben de bu sezon Bozdağ'ı planlarıma ekledim ,yıllar önce daha Otel inşa halindeyken ve sezon başlamadan gidip sadece telesiyej ile yukarı çıkıp inmiştik ve altyapı,aktivite eksikliğinden malzeme kiralama ve fazla hareketlilik de yoktu.
Ama şimdi öğrendiğim kadarıyla tesis açılmış ve faal işte tüm detayları öğrenmek için web adresi www.bozdagkayak.com
Giden arkadaşların tecrübelerini burada paylaşırmalarını rica ediyorum.

Not: Giden arkadaşların yol üstündeki "Gölcük" için de zaman ayırıp manzarayı seyreylemesini tavsiye ediyorum

Benimde ilgimi ve merakımı çekiyor.
Gidenlerden tarafsız görüşlerini merakla bekliyorum.

arkadaşlar bozdağdaki yetkililerle görüştüm bozdağda kar yokmuş malzeme kiralarıda çok uç derecede değil ortalama 80 ila 100 ytl arası

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,009
Kayıtlı Üye Sayımız
166,757
Kaydolan Son Üyemiz
ahmeterismis

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR