izmir çeşmede kamp alanları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yukselcali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 75,663

yukselcali

Ana Kamp
Yer
bursa
izmir çeşmede kamp alanları hakkında bilgi verirseniz sevinirm.Herhalde bu bölgede kamp pek yaygın değil gibi geldi bana.

Etiketler
Ynt: izmir çeşmede kamp alanları

bende bu bölgede arayış içindeyim 2 aile kap yapmayı düşünüyoruz iyi bir yer bulursanız benide bilgilendirmeni rica ederim ben bulursam sana da hber veririm
1ağustos ta düşünüyoruz çeşme cıvarı olmazsa muğla tarafı olcak sanırım :smiley:

valla ben öbür sene için orayı istiyorum.Siz bakın banada haber verirseniz sevinirim.Ben fethiye katrancıdayım bu sefer.Burası çok kalabalık,Datça da karaincir özil mokamp vardı .Geçen yaz oradaydım .Orası çok güzeldi.

3 yıl kadar önce eşimle beraber aniden derlediğimiz Çeşme yarımadası gezimizle ilgili birkaç detay size yardımcı olabilir umarım.

Mordoğan - Karaburun istikametiyle başladığımız yarımada gezimizde tamamen yolun bizi nereye götüreceğine bakarak devam ettik.

Özellikle Küçükbahçe'den Çeşme'ye yaklaştıkça deniz boyu çok güzel koylar denk geldi.

Bu güzel koyların bazılarında balık üreme çiftlikleri kurulmuş durumda.

Seçtiğimiz bir koyda duraklayarak bir keşif yaptık ve kamp için uygun olduğunu gördük. Geceyi geçirdiğimiz bu koya ilk gelen bizdik fakat sabah toplanmak için araca gittiğimizde 10 dan fazla araba saydık :smiley:

Meğer bu koylar balıkçı arkadaşların uğrak yeriymiş. Tüm gece balık tutan arkadaşlarla muhabbet ve güzel bir yakamoz eşliğinde yenen nefis balıklarla hoşça geçmişti.

Çeşmeye olan 15 dakikalık mesafesiyle tercih edilebilecek bu yerle dışında Çeşme içerisinde popüler turizmin beraberinde getirdiği otelcilik anlayışından dolayı kamp konusunda alanlar ne yazıkki kalmadı.

PaşaLimanında çadır kurulabilecek yer önerisi alıp gittiğimizde yazlıkların arasında, yüksek müzik sesleri ve gürültülü gençliğin rahatsız edebileceği bir yerle karşılaştık.

Geri kalan güzel Çeşme sahillerini de Beach Club lar kaplamış durumda.

Bu beachlerle görüşülerek belki bir çözüm sağlanabilir.

Özellikle yabancı sörfçülerin uğrak yeri olan Alaçatıda bu imkanı yaklayabilirsiniz diye düşünüyorum. Çünkü çadırlarında ya da karavanlarında konaklayan sörfçülere sıkça rastlanıyor burda.

Yararlı olması dileklerimle

Çeşme içinden ılıcalara doğru gidip çeşmeyi ıldır yönünde terk ediyorsunuz. 24 km. sonra ıldır köyünün dışında gerence körfezi var. Yazlıklardan, turizmden uzak doğada kamp yapmak isteyenler için ideal. Yollardaki çeşmelerden suyunuzu temin edin. Yiyecek içecek bulmak ancak ıldır köyü veya balıklıova köyünden olabiliyor. en yakın yerleşim 7-8 km. Gerence koyunu tavsiye ederim. Google dan bulabilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR