İzmir Civarında Kamp Alanı Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaşif Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,738

Etiketler
Selam ,
İzmir tarafları ile nereyi kastetmektesiniz.?
Karşıyaka bölgesinde misiniz.?
Yoksa Karabağlar- Gaziemir tarafında mı.?
Narlıdere Güzelbahçe ??

Kısaca ne taraftan geliyorsunuz.?

Ynt: İzmir Civarında Kamp Alanı Arıyorum

Ormanlık alanlarda ki kamp yerlerine yangın mevsimi nedeni ile girmek yasak.
Ormanlık alan derken Orman içi Dinlenme Tesislerini değilde tesis olmayan ormanlık alanlardan bahsediyorum.

Tarihi yerleri gezdikten sonra diyorsanız.

Gümüldür Teos Ekmeksiz Orman içi Dinlenme alanlarını tavsiye edebilirim.

Daha fazla ayrıntı için ;

http://www.izmir.gen.tr/Html.aspx?id=9

http://www.milliparklar.gov.tr/bolumler/mesire/icerik/61il.htm

Bu yerler dışında rahatça kamp atabileceğiniz yerler çok az ve Orman yangın mevsimi nedeni ile kamp atma imkanınızda yok.
:(

Gümüldür civarını tercih etmelisiniz.

Efes Meryemana 7 uyurlar mağaraları ve Şirince civarını gezdikten sonra kamp atarsınız.
Daha sonra Güney yönünde Aydına doğru devam edip Afrodisias antik yerleri ile bir çok tarihi mekanı görme imkanınız olur.

İnternetten bakarken gümüldürde 66 evler orman kamping ve Hipocamp / Büyükalan Mevkii - özdere'yi gördüm buralar nasıl acaba çadır kurmak için uygun yerler mi ?

Merhaba,

Murat abi ile konusmanizdan Efes, Selcuk tarafina gideceginiz yorumunu cikarttim. Eger kesin degilse Foca tarafinda (Eski Foca - Yeni Foca arasindaki yol boyunca) koylarda 3-4 tane kamp alani mevcut... (Ancak yolculugunuz kamp-eglence-deniz ekseninde olur... Tarih ve doga yogunlugu Efes, Selcuk tarafi kadar olmaz)

Gumuldur/Ozdere tarafini cok yogun bilmemekle birlikte kucuklugumde o taraflara gittigimi (Hipocamp tanidik geldi) bahsettiginiz yerlerde kaldigimi hatirliyorum. Ve hatirladigim kotu olmadigi. Tabi garantili degil ne yazikki... Ama yine de pozitif bir oy olarak kabul edebilirsiniz...

Iyi eglenceler...

merhaba

Evet efes selçuk taraflarına gitmeyi düşünüyoruz Oralara yakın bir yerde kamp yeri olursa daha iyi olur dedik.. Gümüldüre 12 sene evvel gitmiştim tek hatırladığım maliyenin Camping'i olması çadır kurulacak yer varmı bilmiyorum ama internetten 2 yer buldum buldugum yerler hakkındada geniş bir bilgi yok.

Gümüldür civarında ki Orman içi dinlenme Tesisleri sizler için biçilmiş kaftan bence.
Nette o kadar aradığım halde daha ayrıntılı bilgi bulamadım.
:(

Bergama'daki kamping'ide unutamayalam,Menemen taraflarini Istanbula dogru gec CAN kamping de var.
Son bu guzargah uzerinde Izmiir-Sarimsakli arasi en az 20 kamping var.slml.

gümüldur bencede uygun olacakdır hem deniz hem de yeşillik icerisinde yerler var atda isterseniz hazır kuruk cadırlarda var elektrik vc duş dahıl dolap ve sayre

Evet nihayet döndük güzel bir hafta sonu geçirdikten sonra bugün istanbula geldik gümüldürde hipocamp'ta kaldıkkiralık karavan ve çadırlar var isterseniz kendi çadırınızda kuarbiliyorsunuz kumsalı ve denizi güzel..bizlere yardım eden tüm arkadaşlarada tşk ederim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,778
Kaydolan Son Üyemiz
hadek

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR