Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor
hayırlı uğurlu olsun aracın kardeşim,inşallah en kısa sürede bitirirsin de birlikte vururuz araçları dağlara.bende izmirdeyim ve takipteyim
kolay gelsin
hayırlı olsun üstad..bugün yakından görme fırsatım oldu aracınızı..şu anda parkettiği yerde benim annem babam oturmakta..pazar gezmesine geldiğimizde benim 4 yaşındaki oğlum farketti de öyle gördük aracı...bi hayli yorgun delikanlı ama inşallah tez zamanda eski günlere döner...
1.sanayide kaportacı Zeki isminde uzaktan bir akrabam var. daha önce bende sizinki gibi bir defender düşündüğümü belirtmiştim, kendiside kaporta konusunu kafana takma halladeriz demişti. hatta gövdenin alüminyum olduğunu söylediğimde dahi sorun değil filan demişti. işçiliğide fena değildir eski ustalardandır..düşünürseniz size telefonunu verebilirim?
eğer ki uzun yıllar binmek niyetiniz varsa,
kaporta boyadan kesinlikle kaçınmayın, olabildiğince en iyi şekilde halledin derim. aynı şekilde mekanik işleri de... motor kısmı için de iyi düşünün, eğer uzun vadeli olarak üstündeki motoru kullanmak gibi bir niyetınız yoksa, çok para harcamayın motora da...
göktu' Alıntı:
eğer ki uzun yıllar binmek niyetiniz varsa,
kaporta boyadan kesinlikle kaçınmayın, olabildiğince en iyi şekilde halledin derim. aynı şekilde mekanik işleri de... motor kısmı için de iyi düşünün, eğer uzun vadeli olarak üstündeki motoru kullanmak gibi bir niyetınız yoksa, çok para harcamayın motora da...
siz bu işleri iyi bilirsini üstad. kumlamacıdan fiyat aldım.250 TL ye yaparım kupa hariç şaseyi ve üzerindeki herşeyi dedi. sökersen tek tek o zman fiyat çok daha ukselir dedi. amortisörler şaft vs herşey üzerinde iken kumlatmanın faydası olur mu? yoksa her parçayı bir bir sökmek gerekir mi? bir de kupayı kumlamak için de 200 alırım dedi. Kupa kumlanır mı?