İzmir İnciraltı'nda Tutuklu (!) Bulunan Yakışıklıyı Kurtaralım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alperbek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,995

alperbek

Ana Kamp
Yer
izmir
Arkadaşlar aylardır İzmir İnciraltı polis karakolu önünde tutuklu (!) bulunan bu yakışıklının kefaletini ödeyip serbest bırakalım.
İstanbul plakalı (34 CIV 90) yakışıklının durumu içler acısı, sahibini tanıyan gören varsa insaniyet namına onu bu durumdan kurtarsın derim ben :smiley:

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

Image(020).jpg

Image(017).jpg

Image(016).jpg

Image(018).jpg

Image(019).jpg

Etiketler
Ynt: İzmir İnciraltı'nda Tutuklu (!) Bulunan Yakışıklıyı Kurtaralım

yanılmıyorsam istanbul zeytinburnunda duran bir araçtı
bir kaç defa görmüştümm...

aracı almak ısteyen arkadas varsa plakayı sorgulatayım telefonuna ulasa bılırım belkı ??? ???

Araca ben talibim nasıl olsa onu ilk ben keşfettim :smiley:

tamam ben salı gunu gunduz calısıyorum trafık tescıl den orenırım

bakmayı unuttum ::smiley: ::smiley: ::smiley: tatıl heyecenı sarmıstı ozelden telınızı yazın
ben sıze sahsın adres ve telefon bılgılerını yolluyayım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR