Yunus çok teşekkür ederim. Telefonunu kaydettim. Benim Tel: 0 536 5845020. Yalnız Yoğunluktan telefonla ilgili çok büyük bir sıkıntım var. Bana mesajla ulaşırsanız sevinirim.
Murat Bey çok uzun zamandır görüşmüyorduk, dediğinizi bir gün yapalım.süper olur valla. Özgür kasım gibi gelicekmiş. Kasımda daha zevkli olur. Buradaki bütün arkadaşlar toplanalım.
Umut Bey zevkle sizlerle beraber çıkarım. Benim yalnız çıkmamdaki sebep, plansız programsız olarak çıkmam. Yani pazar gunleri saat 15 gibi evde otururken birden kalkıp ben dağa gidiyorum diyip çıkmam ve dediğiniz gibi evime çok yakın. Ben de yeni girne tarafında oturuyorum. En yakınımda nefes alabileceğim yer olan dağ ,Yamanlar. Bu yüzden plansız programsız hatta yanıma bazen su bile almadan çıkıveriyorum

Önceden kendime google earth üzerinden rotalar çizer bu rotaları takip ederdim. Veya uzaktan yamanlara bakıp daha önceden gözüme kestirdiğim yerleri denemeye giderdim. Bendeki offroad aşkı birazcık doğayla ilgili. İnanın TRT vericilerinin olduğu tepeye şans eseri arka taraflardan ulaştığımda yaşadağım heycanı, manzaranın güzelliğini anlatamam.O mutluluk bana ömür katıyor.Manzaraya uzun uzun bakmak beni rahatlatıyor. Şehrin gürültüsünden uzakta şehri sakince izliyorsunuz. Vapurlar hareket ediyor, uzaktan arabaların hızla gittiğini görüyorsunuz fakat ses yok.Bi sakinlik bi rahatlık. İster istemez sizde rahatlıyorsunuz. O TRT tepesine ulaştığımda yaptığım tek şey kendi kendime çığlık atmak oldu. Bu keyif beni tepelere dağlara zorluyor.

Tepelerde gezinirken birden bir yol sapması görüyorum gözüm kesiyorsa giriveriyorum. Bakıyorum çıkmıyor tekrar geri dönüyorum.Amaç doğayı hissetmek , yaşadığını hissetmek. Herkesi beklerim.Hatta yalnız çıkan arkadaşlar mesaj atarlarsa uygunsam bende sizin gittiğiniz yerlere katılılabilirim.