İzmir Off-Road Grubu; Dilek Yarımadası Dağ Geçiş Gezisi (07 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,384
Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Dilek Yarımadası Dağ Geçiş Gezisi (07 Şubat 2010)

Tolga:
ilk karelerde görünen kulübe senin ateş yaktığınyerde değildi umarım. :eek:
İçimden yahu bu civan acaba hızını alamadı izmirden benim görebileceğim bir ateşmi yakmaya kalktı diye düşündüm. :mad:
neyse haberlerde Dilek yarımadasında bir vukuat yok denilince rakhatladım. :-*

Etiketler

NİVACI' Alıntı:
Erhan in şallah fotoğraf makinanı unutmadın.seninde ferahların olsun kurtları dökmüşsün.

Makinayı gene unutmuşuz, zaten tek araç ağır yağmurda kaya kaya gitmekten aklıma bile gelmedi cep telefonuyla foto çekmek. Girdiğimiz yola bizden önce giren son araç muhtemelen 6 ay önce girmiştir. ;D

Bu arada benim isim Erhan kaldı, Tolga sen başlattın bunu. ;D ;D ;D

üzgünüm neye sayacağını sen biliyorsun Açık itiraf yaptırma lütfen.

çok güzel bir gezi olmuş güzelim çamurlara kimse batmamış :smiley: yazık olmuş o çamurlara :smiley:

...

DSCF0229.jpg

DSCF0230.jpg

DSCF0231.jpg

DSCF0232.jpg

DSCF0237.jpg

etabı hepımız cok sevdık..yoldakı gecıslerde yogun camur ve kaya etapları cok keyıflıydı surus acısından..bazı yerlerde 35-40 derece egımlerle karsılastık ve gorsel acıdanda bazı etapların sık orman gecısı gorunumu o kadar yola deydı..batan olmadı bozulanda..kaybolamadıkta..:smiley:

katılan herkese çok teşekkürler. elimizden geldiğince ev sahipliği yapmaya çalıştık; o ne kadar başarılı oldu, hiç bilmiyorum. çok güzel yerlerden geçtik; keşke doğa bize biraz daha izn verseydi, keşke manzarayı birazcık daha görebilseydik; ama yağma yok katılan her arkadaştan söz aldım bahar gelince bir kez, daha üstelik de büyük ihtimal kamplı bir kez daha geçeceğiz bu rotayı......

Güzel resimler km fazla olduğu için bu gezi kamplı olsaydı daha keyifli olurdu.. bahar da kamplı bir gezi yaparız :smiley:

Serkan sen ateşi gördünmü?
Ben malum sebeplerden görememiş olabilrmiyim acaba.
Senin rekoru egele etmemek için batmamışlar sana olan sevgilerinden dolayı.
Sabri fotolar için teşekkürler.

300 km lik yol+etap günü birlik bir gezi bana çok uzun geldi bahar da kamplı bir gezi olursa katılım daha yüksek olur.

Kısa gezi raporu;
Agaçlıdan Güllübahçe yalınlarına kadar asfalttan asfalta toplam yol : 32 km, toplam süre 5 saat 30 dakika
Katılan araçlar : ATV, Cehrooke XJ, Vitara, Disco-1, G.Vitara, Nissan Patrol
Hava durumu; Çok yogun sis ve hiç aralıksız yağmur
Öncelikle bu geziyi hazırlayan Sabri'ye, bu yağmurda bize rehberlik yapan Ali' ye, katlılan arkadaşlara çok teşejkkür ediyoruz. :smiley:

Görüş mesafesi en çok 30 mt iken bile görebildiklerimiz bizi mest etti :D Zaman zaman Kaz Dağlarınıda gidiyormuş gibi bir hisse kapıldım :smiley:
Açık bir havada bu rota tadından yenmez Mutlaka görülmesi yaşanması gereken bir coğrafya . Baharda bir kamlı gezi şimdiden planlandı. ;)
070210rota-0.jpg
070210rota-1.jpg
070210rota-2.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,763
Kaydolan Son Üyemiz
azzdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR