Ynt: İzmir Off-Road Grubu Kavakdere Kamplı Gezisi (20-21 Şubat 2010)
VEDA derken?
Hayrola Burhan abi? Ne oldu?
[/quote]
Hayır Emrahçım yaylada 800 rakımlarda, Orman içi dere kenarı, ufak bir yerim vede bir ahşap kulübem var.
orada yaşama kararı aldım.
Gerçek inziva anlamında. Kendi sebzemi ve yumurta ve sütümü halledebilecek bir yaşam düzeni.
arayan dostları beklerim.
slmlar .
cok eglencelı , çamurlu bı gezı olmus
organıze eden ve katılan herkezın ellerıne saglık fakat bu hafta aranızda olamadık :-[
bahsı gecen bozdag kampı vardı . bu konuda erdal abiden baslık veya bılgı beklıyoruz
bir dahaki gezıde gorusmek uzere =) ;D
a-nıl' Alıntı:
slmlar .
cok eglencelı , çamurlu bı gezı olmus
organıze eden ve katılan herkezın ellerıne saglık fakat bu hafta aranızda olamadık :-[
bahsı gecen bozdag kampı vardı . bu konuda erdal abiden baslık veya bılgı beklıyoruz
bir dahaki gezıde gorusmek uzere =) ;D
Burhan Amca iyi akşamlar,
Önceki sayfada "kemaldemirel" ismiyle bizim gezi için mesaj gönderildi, ben kendisine cevap verdim, Kemal kardeşim olduğundan dipnot olarak İzmir grubuna bildirmek istedim. Selamlar.
Burhan amca,
Benim gençliğimde (1984) SJ410'lar( Samurai Olarak Bilinir.) ülkemize geldi biliyorsunuz, gözümüzü onlarda açtık, memleket tatil yöresi olduğu için hep bu markayı çevremizde gördük ve benimsedik. Serde Yörüklük var, deve ve atları günümüzde kullanamadığımızdan bunları kullanıyoruz. Kullanma imkanı olsa ben atı tercih ederdim. Selamlar.
Doğru, numaraları çıkardım ama arka sol camdaki çıkartmanın yarısı duruyor, anı olarak saklıyorum. Mayıs ayında gelince oda çıkarılıp yenisi takılacak.