KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: İzmir Off-Road Grubu Kavakdere Kamplı Gezisi (20-21 Şubat 2010)
slm hepinize iyi akşamlar ben orda değildim fakat temsilcilerim ordaydı av sezonunun son haftası olması nedeniyle aranızda olmak gene nasip olmadı inşallah önümüzde ki haftalarda aranızda olucam fotolar çok güzel elinize sağlık umarım aracım bu işe uygundur sizlerinde yorumunu bekliyorum bu günde bir jeep daha aldık 92 model cherokee sport 4.0 aldım bi haftada onu denicezzz artık
efe_chevy' Alıntı:
Selam hepinize iyi akşamlar ben orda değildim fakat temsilcilerim ordaydı av sezonunun son haftası olması nedeniyle aranızda olmak gene nasip olmadı inşallah önümüzde ki haftalarda aranızda olucam fotolar çok güzel elinize sağlık umarım aracım bu işe uygundur sizlerinde yorumunu bekliyorum bu günde bir jeep daha aldık 92 model cherokee sport 4.0 aldım bi haftada onu denicezzz artık
İyi akşamlar,
Temsilcilerinizle beraberdik, araç bence çok güzel, sınıfı geçti, yeni aracı da bir sonraki gezide deneyelim ve notunu verelim. Selamlar.
iyi akşamlar tabiki bol çamurlu günlerde hepimize nasip olsun tüm temenlim bu aracı da denicez
yeni program nedir???
bir çalışma varmı? hafta sonu fakat kampsız ya da sonradan katıla bilirimmm...
evet aranızda olmak gercekten süper Erdal abiye selamlar. pazar sabahı biraz rahatsız ettik ilgisinden dolayı teşekkürler. ilk defa katılmamıza ragmen tüm arkadaslar cok cana yakındılar hepsine burdan selalmlar.... en kısa zamanda videoları eklemeye calısacagım..
NİVACI' Alıntı:
VEDA derken?
Hayrola Burhan abi? Ne oldu?
Hayır Emrahçım yaylada 800 rakımlarda, Orman içi dere kenarı, ufak bir yerim vede bir ahşap kulübem var.
orada yaşama kararı aldım.
Gerçek inziva anlamında. Kendi sebzemi ve yumurta ve sütümü halledebilecek bir yaşam düzeni.
arayan dostları beklerim.
Size cesaretinizden dolayı hayran oldum.
NİVACI' Alıntı:
Hayır Emrahçım yaylada 800 rakımlarda, Orman içi dere kenarı, ufak bir yerim vede bir ahşap kulübem var.
orada yaşama kararı aldım.
Gerçek inziva anlamında. Kendi sebzemi ve yumurta ve sütümü halledebilecek bir yaşam düzeni.
arayan dostları beklerim.