KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar 14 Şubat 2010 Pazar günü Karagöl civarında off-road gezisi düzenlenmiştir;
Rotamız: Bornova- Kayadibi köyü- Karagöl civarı muhtelif parkurlar - Ayvacık köyünden Emiralem yoluna çıkış şeklinde olacaktır.
Hepinizi bekliyoruz
Çamur var ;D, sıkı dere geçişleri var ;D
Rota, toplam km, buluşma yeri vb ayrıca bildirilecektir.
Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Kayadibi - Karagöl - Ayvacık Off-Road Etkinliği Duyurusu (14 Şubat 2010)
Tahmini Rota hakkında bilgiler;
Konak - Bornova buluşma yeri : (asfalt).......................... 11 km
Bornova - Ayvacık arası (toprak/off road) ...................... 33 km
Ayvacık- Konak (asfalt) ............................................. 41 km
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Konak'tan tekrar Konak'a Toplam .......................... 85 km.
Rota SARI renkle belirtilmiştir. Gezinin durumuna göre istersek değişiklikler yapılabilir
Buluşma yeri; EÜ. Kavşağından Manisa yönüne girilecek (Köprü altından yuvarlak kavşaktan) sağda EÜ lojmanlarından hemen sonra sağ tarafa (EVKA-3 yönü) döner dönmez 50 mt içinde buluşacağız.
Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Kayadibi - Karagöl - Ayvacık Off-Road Etkinliği Duyurusu (14 Şubat 2010)
Sevgili arkadaşlar uzun süredir aranızda yer alamadım..Bu sefer hafta sonu ile başlayıp Erdal abininde yıllardır çalışmaları ile çıkan rotaları aşmak oldukça keyifli olacak..
Koşulların zorlu olmasıda ayrıca heyecan verici epeydir parkurlara çıkmamıştım..
Erdal abi listeye Serkan Kaçar (Def 110) ve Ozan Bayındır (Disco II) eklermisin..
Sevgiler
Melih Eriş
Erdal abi size iyi eğlenceler diliyorum malum sevgililer günü ve emrah beyinde dediği gibi ufak çocuk olunca gönül ne kadar istesede sizle olamıyoruz..