KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Kayadibi - Karagöl - Ayvacık Off-Road Etkinliği Duyurusu (14 Şubat 2010)
bu hafta LR haftası
valla zar zor bi sevgili buldum kendime geçen gün dedimki cumartesi kutlayalım sevgililer gününü niye dedi pazar günü dağamı gideceksin dedi valla gelmek güzel olurdu ama 14 şubat
Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Kayadibi - Karagöl - Ayvacık Off-Road Etkinliği Duyurusu (14 Şubat 2010)
once buyuk bir heyecanla katılacagimi bildirmistim ama elde olmayan nedenlerden dolayı, bu gezide sizlerle olamayacagim, bir dahaki sefere, sizlere iyi eglenceler diliyorum...
Erdal Bey;
Mail için çok teşekkür ederim. Ama aracın evreklarını daha bitiremedim. hala noter satışıylayız ve birde şase numaramız yoktu. şaseyi ve çelik mühürü hallettik ama şase almak için plakaları verdik araç şuan plakasız çünkü plakan belli oladan şase nosu vermiyorlar e şaseyi çaktırıp vizeye girmeden de yeni plakalarını ve ruhsatını vermiyolar. İnşallah öbür haftaya hazır olacak. bir dahaki gezi ye Allahtan bir mani olmazsa gelmeyi çok isterim. Hepinize keyifli ve güvenli bir gezi diliyorum. Saygılar
Erdal abi bende yokum bu hafta bu sene cok hızlı başladık balı 14 şubat da hanımların dedigi olsun diyenlerdenim ;D bir sonrakı gezi kamplı olması dilegile