İzmir Off-Road Grubu; Kemalpaşa, Bayındır Gezisi (19 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,513

Etiketler

Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Kemalpaşa, Bayındır Gezisi (19 Nisan 2009)

Isminizi bilmedigimden dolayi agca diyorum kusurabakmayin.etkinlikler buraya yazdiginiz mesaj sayesinde ulasabilirsiniz.
Yeni gezilerin konu basligi linkini daha once yapilan gezi sayfalarina ekliyorum.attiginiz mesajla sizinde haberiniz olur. Ilk gezide gorusmek uzere.

Bu hafta sonu (da) katılamadım, keyifli bir gezi gecirdiğiniz belli, umarım en yakın zamanda yapılacak yeni geziye katılabilirm.

Ben teşekkürü bu link açılmadan sıcağı sıcağına yazmıştım yineliyeyim.
Güzel kelimesinin yetmediği bir gezi malesef sesli ve kokulu değil,
kaçıranlar hayal ederken bunuda eklemeliler.
Erdal bey parkur seçimi ve önderlik konusunda sizi (Prof) ilan ediyorum .
bu iş ancak bu kadar tevazu içinde yapılırdı .
Bütünü oluşturmak adına her unsura teşekkür ediyorum.

Erdal abini onderliginde, Burhan amcanin co-plotluguyla fizana gezi duzenliyelim.
Listenin ilk sirasina beni yazin. :smiley:

Teşekkürler Ahmetcim sende sağol
ayrıca ERGİCAN umarım okursun bende geç gördüğüm için cevaplıyamadım.
elbetteki takıldğımın farkındasındır biraz şenlik olmazsa hayat çekilirmi
sevgilerimle arkadaşlar.

vosdost' Alıntı:
Isminizi bilmedigimden dolayi agca diyorum kusurabakmayin.etkinlikler buraya yazdiginiz mesaj sayesinde ulasabilirsiniz.
Yeni gezilerin konu basligi linkini daha once yapilan gezi sayfalarina ekliyorum.attiginiz mesajla sizinde haberiniz olur. Ilk gezide gorusmek uzere.
Çok Teşekkür ederim ilginize.Bu arada ismim Gökhan.En kısa zamanda sizlerle tanışmak isterim.Fotoğraflardan ve mesajlarınızdan çok güzel dostlar olduğunuz anlaşılıyor zaten..

menun oldum sizleri en yakın zamanada aramızda görmek üzere

agca' Alıntı:
En kısa zamanda sizlerle tanışmak isterim.Fotoğraflardan ve mesajlarınızdan çok güzel dostlar olduğunuz anlaşılıyor zaten..

Sevgili Gökhan aramıza hoş geldin :D Çok güzel dostluk ve paylaşımın olduğu grubumuza katıldığına seni pişman etmeyiz ;D

Bu arada sevgili Burhan dostum, gezi sırasında önceki kayıtlara bakarken yaptığım yanlışları görmezden gelerek gösterdiğin inceliğe ayrıca teşekkür ederim. Ama bu defa bu bölgeyi iyice öğrendim ve haritaları daha detaylı hazırlayabileceğim. Bir daha yanlış yola girmeyiz ;D

Etkinlik için tebrikler.
Paylaşım için teşekkürler.

Yanlış yola girilmezse gezmenin zevki mi kalır Erdal Bey,?

Sevgili Murat doğru söyledin ;D
Hatta arkasında ne çıkacağını, nereye varacağını hiç bilmeden yapılan maceralı yolculukların da tadı başkadır. ;)

Hatta bir geziyi hic bilinmeyen bir etapta haritasiz gps kayitsiz onumuze gelen ilk yola girip nereye giderse devam edelim.

Erdalcım onu hata diye düşünmedim .
aksine keşif sürüşü oldu daha keyifli oldu
sık sık yapılan beyin fırtınası
her şartta yapılan hız ayarı
arasında otuz yaş farkı olan insanların bile eşit keyif alması daha sayayımmı
ben iğnelemek için yazmadım.
Gökhan kardeşim senide bekleriz,Sabri kendini özletme
yenisinde görüşmek dileğiyle.

Erdal Ağbinin önderliğinde yine süper bi gezi oldu; tırmanışların tadı damağımızda kaldı. rotalı yada rotasız gps li yada gps siz ama dostlarla beraber gezilerin devamını bekliyoruz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR