Ynt: İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa - Ovacık Kamp Etkinliği Görselleri (29 - 30 Ekim 2011)
ziyacanbayar' Alıntı:
Ercan usta çadır şişme yatak filan tamam da gece sıcaklığı nasıl oluyor ovacıkta? donmayalım
[/quot
hava şartlarına göre hazırlanaz artık zaten ateş yanacak sabaha kadar cadır ve uyku tulumu saglamsa sorun olmaz
isterseniz bu inşaat malzemecilerinde badana yaparken kulanılan bir naylon var ince ondan alın carırı ortersiniz yamur olursa ben genelde hep öyle yapıyorum
Neyse gidince bir karar veririz Ercan. Gittiğimiz rota çok zorlu bir yangın şeridi idi. Ufukla Görkem saatlerce mahsur kaldılar ama biz onları takip etmediğimiz için kıl payı kurtardık. Görüşmek dileği ile...
Ynt: İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa - Ovacık Kamp Etkinliği Görselleri (29 - 30 Ekim 2011)
Cumartesi'den gelemeyeceğim kesinleşti benim. Cumartesi zaten çalışıyorum, ayrıca ev halleriyle ilgili olarak da kamp mümkün olmayacak benim için. Pazar günü bir etkinlik, gezi vs. olur mu, yoksa etkinliğin esas olayı kampsa Pazar günü gelmeye zahmet etmeyeyim mi hiç?
Evren UYANIK' Alıntı:
Cumartesi'den gelemeyeceğim kesinleşti benim. Cumartesi zaten çalışıyorum, ayrıca ev halleriyle ilgili olarak da kamp mümkün olmayacak benim için. Pazar günü bir etkinlik, gezi vs. olur mu, yoksa etkinliğin esas olayı kampsa Pazar günü gelmeye zahmet etmeyeyim mi hiç?
Arkadaşlar ben aranızda yeniyim izmirdeyim.. ancak bir jipim yok sırf bu etkinliklere katılabilmek için bir tane lada niva almak istiyorum ve alıcamda inşallah aranıza katılmak istiyorum şimdi bir sorum var..
sorum şu bende dediğim gibi jip yok.. bir tane marea var 2004 model jip değil normal oto.. fiat marea ben arkadaşlarımı alsam gelsem aranıza gelebilirmiyiz yoksa jipimiz olmadan olmaz mı yaş 22 ;D
erco abı merhaba ben aranıza yenı katıldım ve karabaglarda oturuyorum.ve en yakın zamanda bır lada nıva sahıbı olmak ıstıyorum ama sımdılık bır kamyonetım var onunla ovacık gezısıne katılma sansım varmı
1-Erco
2-Hasan abi
3-Emre
4-Cağtay
5-Vehbi
6-Serdar
7-Nejat abi
8-Burhan abi
9-Metin
10-Sunay
11-Ulaş-aslı-zagor
12-Ziyacan
13-Evren
14-Mehmet
cumartesi öğlen gelemezsem akşama doğru iş çıkışı gelicem,fakat yeri tam olarak bilmiyorum.olmazsa telefon açarım kaplıcalardan sonra tarif edersiniz arkadaşlar
Herkese selamlar, cuma akşamı hanımın anneannesinin vefat haberiyle önce balıkesire ordanda cenazeyi alarak defnedilmek üzere sındırgıya geçtik, ancak dün gece dönebildik. 29 ekimden sonraki haftasonuda bayram için izin aldık, memlekete mersine gideceğimizden dolayı önümüzdeki haftasonu etkinliğe halletmemiz gereken işlerden dolayı üzülerek ve istemeyerekte olsa katılamayacağız, sizlere iyi eğlenceler dileriz.
Bu arada anneannemiz 2 aydır yoğun bakımdaydı ve acı çekiyordu 82 yaşındaydı, allah kurtardı diye düşünüyorum, ölümün bile hayırlısı.