İzmir Off Road Grubu; Nif Dağı Zirve Çıkış Etkinliği ( 11 Aralık 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,671

Naturalist61

Benim sadık yarim kara topraktır...
Yer
Trabzon - İzmir
Arkadaşlar yarın Nif Dağı zirveye çıkış ve orman içi çim alanda debelenme proğramı yapacağız. Zamanımız az. Fikirlerinizi alalım. Selam ve saygılar...

Etiketler
Ynt: İzmir Off Road Grubu; Nif Dağı Zirve Çıkış Etkinliği ( 11 Aralık 2011)

Saat 11.00 de buluşarak yola koyulsak saat 12.30 gibi zirveye çıkarız. Zirvenin 2 km altından Kaynaklara ayrılan yol üzerinde geniş çim bir alan var daha önce giden arkadaşlar bilir orada yemek molası verir offroad yaparız diye düşünüyorum. Selamlar...

1 - Hasan ÖZTÜRK (Dodge)
2 - Bahadir (Galloper)
3- Ali baran BALA(willys) (uc tane jeepcı arkadasım war kesınlesınce haber werıcem musaıt olurlarsa onlarda gelicek)

barann1758' Alıntı:
1 - Hasan ÖZTÜRK (Dodge)
2 - Bahadir (Galloper)
3- Ali baran BALA(willys) (uc tane jeepcı arkadasım war kesınlesınce haber werıcem musaıt olurlarsa onlarda gelicek)

Ali kardeşim gelirlerse iyi olur kalabalık oluruz. İkna etmeye çalış. Saygılar...

hasan abi gezi birden çıktı coğu kişinin haberı dahı yok bence konu acalım yenı haftaya pazar gunune kalabalık bir seklde gidelim bes altı araba az olur okadar bile yokuz

barann1758' Alıntı:
hasan abi gezi birden çıktı coğu kişinin haberı dahı yok bence konu acalım yenı haftaya pazar gunune kalabalık bir seklde gidelim bes altı araba az olur okadar bile yokuz

Doğru zaman yok. Bugün akşam siteye giren arkadaşlar olursa görürler diye düşünüyorum. Ben facede konuyu açtım yinede 5 - 6 araç oluruz diye düşünüyorum. Siz bilirsiniz ama üçbeş arabada olsak çıkalım derim. Akşama tekrar haberleşelim. Selamlar...

Bilmeme rağman dalgınlıkla İzoff diye başlık attım ama İzoff "İzmit Offroad Kulübü"nün kısaltmasıymış meğer. Özür.....

ben ıptal malesef şimdi sanayıden geldım aracta sorun wardı bnm kendı kendıne fren sıkıodu merkez sistemi bitmiş aydından siparis ettim yarına yetısmez o yuzden bn yokum malesef ama dıer arkadaslara haber weririm kesınlesırse

benide yazın mehmet ayan (grand cherokee)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR