Ynt: İzmir Off Road Grubu; Nif Dağı Zirve Çıkış Etkinliği ( 11 Aralık 2011)
barann1758' Alıntı:
1 - Hasan ÖZTÜRK (Dodge)
2 - Bahadir (Galloper)
3- Ali baran BALA(willys) (uc tane jeepcı arkadasım war kesınlesınce haber werıcem musaıt olurlarsa onlarda gelicek)
4- Mehmet AYAN (Grand Cherokee)
Gelecek olan arkadaşlar saat 11.30 gibi Kemalpaşa yolu 3.km de BP akaryakıt istasyonunda buluşalım. Değişik fikri olan varsa haberleşelim. Selamlar... Hasan 0 532 2442996
1 - Hasan ÖZTÜRK (Dodge)
2 - Bahadir (Galloper)
3- Ali baran BALA(willys) (uc tane jeepcı arkadasım war kesınlesınce haber werıcem musaıt olurlarsa onlarda gelicek)
5- Mehmet YILDIZ
Hafif kırçı gibi bişeyler var. Çıkıp bakmak lâzım.
Büyük ihtimalle geleceğim benide yazın.
Hasan abi yer izmirden kemalpaşa yoluna döndükten sonrami 3 km ileride.
1 - Hasan ÖZTÜRK (Dodge)
2 - Bahadir (Galloper)
5- Mehmet YILDIZ
6- Rüstem ÖNEL
Mehmet selam beni aramışsın duymamışım, şimdi gördüm telden, pazar gününe saçma sapan bir eğitim denk geldi o yüzden istemeden de olsa size katılamayacağım. Haftaya pazar da yağmur veriyor inşallah spile kar düşerde spil yaparız
Benim gelisim de tehlikeye dustu.Hem kayinvalide hem de kayinpeder ikiside ayni anda hastalandilar.Cumartesi birkac saat hastanede gecirdiler.
Sanirim yedikleri birseyden rahatsizlandilar.Yarin ola hayrola bakalim.Eger rahatsizliklari devam ederse beni de mazur gorun.
Ama ufak bir isik bile olursa mutlaka gelecegim.Simdilik iyi geceler.
1 - Hasan ÖZTÜRK (Dodge)
2 - Bahadir (Galloper)
5- Mehmet YILDIZ
6- Rüstem ÖNEL
7- Erkan TEYİN
hasan abi merhaba,
öncelikle bugünkü geziniz güzel geçmiştir. aranızda bulunamadığım için cok üzgünüm. gelemememin sebebi sabah kalktıgımda garajın önüne yaba bir aracın park etmesi nedeniyle grajdan arabamı cıkaramadım. inşallah bir başka gezide aranzda olmak beni mutlu edecektir. gezi ile ilgili fotolarınız bekliyorm.