İzmir ve Civarı Dodge Kullanıcıları Yokmu ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,444
Ynt: İzmir ve Civarı Dodge Kullanıcıları Yokmu ?

vaaaayyy Hasan abi güle güle kullan kazasız belasız inşallah,rengini çok beğendim valla...başka resmi varsa bekliyoruz.

Etiketler

Rüstem ÖNEL' Alıntı:
Hasan abi hayırlı olsun yeni canavar.
ilk gezide görüşmek dileğiyle.
saygılar.
Rüstem gezilerde beni göremezsin ki dağlarda beni görmen için bana yetişmen lazım. Ben sizden 500 metre önde giderim. Eeee jeep bu yetişmek mümkünmü. Selamlar... :D :D :D

orhun arpad' Alıntı:
vaaaayyy Hasan abi güle güle kullan kazasız belasız inşallah,rengini çok beğendim valla...başka resmi varsa bekliyoruz.
Orhun sağol teşekkürler. Ufak tefek bakımlarını yaptırıyorum. Lastikler değişecek falan bir iki hafta sonra Nasipse arazideyim. Bir kaç resim.Selamlar...

P3120002.JPG

P3120007.JPG

P3120003.JPG

Hasan abi hayırlı olsun ,kazasız belasız , sen eskiden de hep bizim önümüzden giderdin abi zaten değil mi :smiley:

mehmet35yildiz' Alıntı:
Hasan abi hayırlı olsun ,kazasız belasız , sen eskiden de hep bizim önümüzden giderdin abi zaten değil mi :smiley:

Mehmet teşekkür ederim sağol. O hantal araçtan sonra bu kedi gibi aracımı sevdim doğrusu. Bakımlarını yavaş yavaş yaptırıyorum. Yakında beraberiz. Sağlıcakla kal. Selamlar.

Ben karadan tebrik etmiştim ama.
Geleneği koruyalım çamurun bol olsun.
Cj ci hasan :D :D :D

(eski cb cilerin sözüdür yüz yüze konuşulanları karadan derler) aklıma geldi onlarıda yaad edeyim dedim

eskilerden belki hatırlayan olur Çıkış kodum (İMBAT)
85 ler dün gibi ne tuhaf değilmi.

NİVACI' Alıntı:
Ben karadan tebrik etmiştim ama.
Geleneği koruyalım çamurun bol olsun.
Cj ci hasan :D :D :D

Eyvallah Burhan abi. Bilirsin bu CJ ler farklı bir makina. Kara deniz hava çamur dinlemez. Hani bir laf vardır. Bana yol dayanmaz diye. Bana ise ne yol dayanıyor nede LPG dayanıyor. Saygılar...

Hayırlı uğurlu olsun Hasan Bey kazasız belasız kullanın yeni aracınızı...

aco' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun Hasan Bey kazasız belasız kullanın yeni aracınızı...
Sağolun teşekkür ederim. Dağ taş tırmanmaya az kaldı. Herkese kazasız belasız geziler diliyorum. Selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR