KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
valla bi yandan fotoları derlemeye çalışıyorum..en kısa zamanda yeni fotolar paylaşacağım...kolay deil 12 yıllık aşk bu...ama maalesef 2005 ten beri olan fotolar dijital ortamda diğerlerini de scan ettirip saklayacağım...
Karagöl, bana da çok yakın olmasına karşın bu doğa harikasını hala görebilmiş değilim. Fotoğrafta arkanızda görülen bir Hyundai H100 panelvan olmalı. Eğer doğruysa, bir panelvanla buraya ulaşılabiliyor. (Bende de benzeri L300 var) En azından her iki bahar ve yaz aylarında yolu sorun olmamalı ki, görmeye engel olmasın; kış zaten bana uymaz.
Murat Bey, benim araç 4wd bir araç değil, ayrıca L200 de değil, L300. Arkadan çekişli bir Mitsubishi L300 panelvan. Stabilize ise yağışlı olmayan mevsimde rahatça çıkabilirim. Bilgi için sağolun.
ahh bu karagöl kahvaltısı...zeytinler burhaniye ayvalık yöresinden sol baştaki ali arkadaşımın kendi ağaçlarından erken hasat kırması....
[attachment=2]
gece uzun ve soğuk olacak..bu arada ağaçlar görevli bekçinin bize söylediği yerden aldığımız devrilmiş kütüklerdir...hatta ormancılarda geceden misafir oldular ve bir iki devrilmiş ağaç daha sağladılar bize...
[attachment=3]
akşam yemeğimiz...
[attachment=4]
birlikten kuvvet doğar ama en arkadaki abimin ne yaptığı hususunda bilgim yok...
[attachment=5]
kamp alanımız..arkadaki hyundai yiyecek depomuz...orada bulunduğumuz sıralarda foça komando tugayından 270 kişilik kursiyer hayatı idame kursunda oldukları için gece tilki uykusundaydık..