Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar arkadaşlar.
BEN PARAŞÜTE ÇOK MERAKLIYIM ÇOK İSTİYORUM AMA ÜCRETLİ OLUYOR ÜCRETSİZ YARARLANABİLECEĞİM BİR DURUM YOK MU ACABA LÜTFEN CEVAP VERİN TEŞEKKÜRLER
ücretsiz olarak thk nın yaz döneminde açtığı yamaç paraşütü kursundan yararlanabilirsiniz.yakınınızdakki bi thk şubesine üye olup ocak ayında başvurular başlayınca sizde başvurunuzu yapabilirsiniz.ayrıca daha önceden model uçakla ilgili sertifikalarınızın olması size öncelik sağlayacaktır çünkü ücretsiz kurslara Türkiye genelinde çok sayıda başvuran kişi oluyor
slmlar.ben de izmirde yaşayan,gökyüzüperest bir doğa sporları tutkunu biriyim
ancak paraşüt beni tatminkar etmiyor.uçuş elbiseleri ile yapılan (phoenix fly tarzı-sky diving tarzı) atlayışlar yapmak istiyorum ancak sanırım ülkemizde bunlar mevcut değil enazından hiç karşılaşmadım.
bildiğiniz bu tarz hava sporlarıyla ilgilenen gruplar varmı acaba?
slm
1 cısı öncelikle ücretsiz yamaçparaşüt kursu alabileceginiz tek yer thk
thk nın selcuk efes te yamaçparaşüt kursları açılıyor
orayla irtibata gecerek ucretsız egıtım alabılırsınız
2 cısı bird man dedıgımız yarasa adam ucusu ıcın once cok ıyı skydıve yapmanız gerek
bunun ıcınde efeste oncelıkle serbest parasut egıtımı almalısınız
sonra uzun bır calısmadan sonra bırdman ucusu yapabılırsınız
uçuş bölgeleri ise
manısa bolgesınde
300 kırtık mezarlıgı
1200 spil
tire
100 metre kazan tepe
800 metre gume dagı
ödemiş
100 metre eslli tepesi
900 metre bozdag jandarma