İZMİRDE jeep yetkili servisten ayrılma bir arkadaş buldum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezegen1112 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,049

gezegen1112

Yeni Üye
Yer
İzmir
Merhaba arkadaşlar izmirde aydın otodan ayrılma bir arkadas özel servis açmış aydın otodaki ali ustanın ogluymuş konuştum 12 yıldır amerikan arabası tamircisi ne kadar gençte olsa çok temiz saglam biri eger sanayi onuda bozmazsa tabikii çok titiz muhteşem çalışan biri benim hoşuma gitti burda sizlere bildirmek istedim 3 sanayi sitesinde dükanı koçtaşla batı lastigin ara sokandan girdinizde soldan 2. dükan ayhan oto diye internet sitesinde bakım fiyatlarını bile yazmış araçınızla ilgili bakım fiyatlarını merak ediyorsanız çook harika fiyatlar karşınıza çıkar www.otoayhan.com ziyaret etmenizi tavsiye ederimö

Etiketler
Ynt: İZMİRDE jeep yetkili servisten ayrılma bir arkadaş buldum

BİRGÜN FORUM BORNOVA'DA ARKADAŞIMLA ARABANIN İÇİNDE OTURURKEN MOTORSİKLETLE YANIMIZA BİRİ GELDİ, ARABADA İKİ BAYAN OLDUĞUMUZ İÇİN İŞİN DOĞRUSU BİRAZ TEDİRGİNLİKLE CAMI ACTIK VE ADININ AYHAN USTA OLDUĞUNU ÖĞRENDİĞİMİZ KİŞİ YETKİLİ SERVİSTEKİ 12 YILLIK İŞ HAYATINDAN SONRA EDİNDİĞİ TECRÜBELERLE 3. SANAYİNİN İÇERİSİNDE ÖZEL SERVİS AÇTIĞINI VE İHTİYACIMIZ OLDUĞU TAKDİRDE YETKİLİ SERVİSİN SUNDUĞU KALİTEYLE BİZE YARDIMCI OLMAKTAN MUTLULUK DUYACAĞINI İLETEREK KARTINI UZATTI.. KARTI ÖYLESİNE TORPİDOYA KALDIRMIŞTIM. KULLANMAKTA OLDUĞUM ARACIM JEEP GRAND CHEROKEE 2.7, BAZEN YOLDA GİDERKEN GAZA BASMAMA RAĞMEN ARAÇ SANKİ VİTESTE DEĞİLMİŞ GİBİ BOŞA DÜŞÜP GİTMİYORDU VE ARIZA LAMBASI YANIYORDU. İSTANBUL'DA SORUNUN TURBODAN KAYNAKLANDIĞINI SÖYLEYİP SERVİSTE TURBOYU DEGİŞTİRDİLER. YÜKSEK BİR MEBLAĞ ÖDEMEME KARŞIN EN AZINDAN ARACIMIN TAMİR OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK SEVİNMİŞTİM TAAKİ İZMİR'E GERİ DÖNENE KADAR...!! GELDİĞİMDE AYNI ARIZA TEKRAR BAŞLADI VE İSTANBUL' LA YAPTĞIM GÖRÜŞME SONRASINDA BENİ İZMİR' DEKİ BİR YETKİLİ SERVİSE YÖNLENDİRDİLER. İZMİR' DEKİ SERVİSE GİTTİM ONLARDA YUMRUK KADAR BİR PARCA DEGİŞTİRDİLER VE İSTANBUL' DA ÖDEDİĞİME YAKIN BİR FATURA KESİP BENİ GÖNDERDİLER... ARAÇ 4 GÜN SONRA YİNE AYNI ARIZAYI YAPINCA HER İKİ SERVİSİDE ŞİKAYET EDEREK TORPİDOYA KARTINI KOYDUĞUM AYHAN USTAYA GİTMEYE KARAR VERDİM. AYHAN USTA SORUNUMLA İLGİLİ BİLGİYİ ALDIKTAN SONRA YUKARIDAKİ BEKLEME ODASINDA BEKLEMEMİ SORUNU KISA SÜRE İÇERİSİNDE ÇÖZECEĞİNİ SÖYLEDİ VE GERÇEKTEN DE BİR SAAT İÇERİSİNDE BURNUNDAN KIL ALDIRMAYAN SERVİSLERİN YAPAMADIĞI BİRDE ÜZERİNE BENDEN TONLARCA PARA ALDIĞI SORUNU BİR SAAT İÇERİSİNDE GİDERDİ VE BENDEN İSTEDİĞİ ÜCRET İSE ÇOK CÜZZİ BİR RAKAMDI... ÇOK ŞAŞIRDIM AMA BİR O KADARDA MUTLU OLDUM. YAPILAN İŞLEMİN ÜZERİNDEN 3 AY GEÇTİ VE ARAÇTA HİÇBİR SORUN YOK :smiley:

SERVİSLERDE HEM ARACI ALIP BİZİM GÖREMEYECEĞİMİZ HATTA GİRİŞİMİZİN YASAK OLDUĞU YERLERE GÖRÜRÜP BİLMEDİĞİMİZ İŞLEMLER YAPIYORLAR VE ARTIK BEN YETKİLİ SERVİSLERE GÜVENMİYORUM. ARACIMIN BAKIMI YAKLAŞTI TEKRAR AYHAN USTAYA GİDİP GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ARACIMI TESLİM EDİP İŞLEMLERİ BİTENE KADAR DA ÇAYIMI YUDUMLARKEN YUKARIDAN ARACIMA YAPILAN İŞLEMLERİ İZLEYECEĞİM.

SANIRIM PİYASADA KULLANILAN STANDART ARAÇLAR DIŞINDA BENİM GİBİ AMERİKAN ARABASI KULLANAN VEYA NORMALDEN PAHALI ARAÇ KULLANAN KİŞİLER ARAÇLARININ SERVİSLER DIŞINDA TAMİR VE BAKIM GÖREMEYECEĞİNİ YA EHİL OLMAYAN KİŞİLERİ İLE KARŞILAŞACAKLARINI YADA KANDIRILACAKLARINI DÜŞÜNÜYORLAR. BU NEDENLE SERVİSLERE GİDEREK TONLA PARA VERİP HİZMET ALMAYI UMARAK ASIL ORADA KAZIKLANIYORUZ. SAYIN JEEP/CHRYSLER KULLANICILARI!! SERVİSE GİTMEDEN ÖNCE TEKRAR DÜŞÜNÜN!! GÖNÜL RAHATLIĞIYLA GİDEBİLECEĞİNİZ AYHAN USTANIN SERVİSİ 3. SANAYİDE...

Yaw bende İzmir deyim ve yetkili servise gidiyorum Aydın oto ya orada Atıf ustam var saolsun kendi aracı gibi ilgileniyor ve başından bir dakka bile ayrılmıyorum arabamın başından ne yapılırsa bana sormadan yapılmasına izin vermiyorum hem yapılanlardan haberdar oluyorum hem içim rahat oluyor Ali ustayıda biliyorum yılların ustası oğluda eminim öyledir... Ama ben yetkili servisden şimdilik memnunum fatura şişiyor bazen ama eyer orjinal parça ve garantili iş isteniyorsa bence yetkili servis tercih sebebimdir.

Yedek parca orjinal mopar takıyor arkadaş ben kendi aracıma takılırken başında gördüm ben istanbuldan nurak otodan parçaları kendi alan biriyim normalde baktım fiyatlar normal orda aldım zaten işin bittimi fatura aldınmı yetkili servisin verdi garantiyi kim olursa olsun faturan varsa yaptı işin arkasında olur.. 5.9 jeep grand cherokee aracım castrol magnetex yag yanımda acıldı bidon yag yag filtre hava filtre rotilerin yaglanması 140tl para ödedim serviste dısarda satılan 4 litresi 50 tl olan mobil 10/40 motor yagın 80tl para istiyorlar servis aynı yag mobil 10/40 herkez iyi biliyor ki castrol daha dayanıklı ve saglam yagdır 65tl kastrolun yagcılarda dısarda servis koysa her halde 130 tl sacede castrol magnete alır o parayı

Fena halde reklam kokan hareketler olarak algılıyorum bu mesajları.
konuyu başlatan ve devamına mesaj yazan arkadaşların ne isimleri nede yer bilgileri var.
Körler sağırlar birbirini ağırlar gibi olmuş:smiley:

Dediniz gibi Eşim ve ben açıkca Reklamını yaptık Bu Arkadaşın Haklısınız Daha İyi bir yer siz biliyorsanız orayı paylaşalım on beş mart bakıma gircez gel in birlikte yapalım reklamı :smiley:)))))))
ne yaşadıysak onu yazdık adımız soy adımızı yazdık 2 aracımızda has oto kayıtlı sorun bakalım..

BU MESAJDA KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR SÖZÜMÜN ONAYIDIR...
KARI KOCA OLDUĞUNUZU BİLMİYORDUK DAHA YENİ YAZDINIZ İSİMLERİNİZİ...
NE DEDİLER SERVİSTEN SİZE..?
5 MÜŞTERİ GETİRİRSENİZ SİZİNKİ BELEŞMİ DEDİLER.?
KENDİNİZ ANLATMIŞSINIZ TURBO DEĞİŞİRKEN YANINA GİDEMEDİK İZİN VERMEDİLER DİYE.
AMA AYHAN USTADA SİZİ BEKLEME ODASINA GÖNDERMİŞ.GELİN ŞUNA Bİ EL ATINDA EGZOST BİLYASINI BERABER DEĞİŞTİRELİM DEMEMİŞ.
SİTEMİZE YAKIŞMAYAN İŞLER BUNLAR.EN İYİSİ SİZ GİDİN TRAFİKTE DAĞITIN KARI KOCA AYHAN USTANIN KARTLARINI.....

Forumda hepimiz reklam yapsaydık ohoooo... Birde ilk mesajı atan gezegen1112 adlı arkadaş başka servislerde takılan parçaları küçümseyecek hatta aracıma bir dünya para harcayan şahsım hakkında da laubali , dalga geçmeye çalışan yazılar yazmaktadır.. forum yöneticilerinin birşeyler yapması lazım

okumuştum o yazılanı.
hatta sonrasında yanlış anlamalardan dolayı bu şahsın haricinde karşılıklı özür dilemiştiniz.
Bencede yöneticilerin birşey yapması gerek.

valla denilen doğru reklam kokan hareketler bunlar... dediğim gibi ben yetkili servise gidiyorum herkesinde bildiği servis en iyisidir. aracımı pek sanayide o usta bu usta elletmek istemiyorum. iyi ustadır bilmem şahsıda tanımam bence sizlerde çok fazla reklam yapmayın, ayrıca buradaki üyeler cahil değil kolayca yazılanlara kanıp yıllarca gittikleri ustaları birkerede silip atmazlar. size tavsiyem yetkili servisden bir fiyat alın ha şunu unutmayın yetkili servisler illa istedikleri parayı vereceksiniz diye birşey yok ben pazarlık yapıyorum valla çatır çatır işlerine gelirse sonra arabamı bırakıp gitmiyorum başında duruyorum kafalarına göre parça değiştirtmiyorum değişecek parça olursada yenisini getirtip bakıyorum çıkan parça arasındaki farka dediğim gibi bana gidecek usta çok ama onlara jeep binen insanlar az İzmir de ilk önce bunu bilmemiz gerek.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR