efe_41
Kamp II
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: İzmit Kartepe Kayak Merkezi</b><br />
<br />
İzmitliyim.. MaŞukiye' de oturuyorum.. Ve "HERGÜN" kartepedeyim. (iş gereği).. Tüm yorumları okudum.. Öncelikle şunu söyleyeyim.. Bir kere uludağ ile kartepe'yi kıyaslamak bana çooooooooooooook komik geliyor.. Bundan 30 sene önceki filmleri bile izlerken karşıma ULUDAĞ çıkıyor.. bUNa karşılık KARTEPE ise 4-5 yıllık bi tesis.. ULUDAĞ da artık herşey oturmuş. KARTEPE de bu henüz yok..<br />
KARTEPE' nin şöyle bi eksisi var.. Ki oda en önemli etken ; tekelde oluşu.. Buna bağlı olarak hizmet düşüklüğü ve uçuk fiyatlar.. Bunla alakalı tüm yazılanlara içtenlikle katılıyorum..<br />
Gerek forum sitelerinde olsun, gerek basında, halk arasında v.s her türlü kötü eleştiriye maruz kalan KARTEPE (fiyatlara rağmen) yinede daima full + full+full... otele 6-7 km araç kuyrukları oluşuyor ve yol kilitleniyor.. Ve ben görüyorum her hafta periyodik geelen var.. Yani demek istediğim kartepeyi beğenenlerde var. Yoksa her hafta o yoğunluk nasıl oluşabilirki ?? Bende memnuniyet tamamen kişiye ve beklentilerine bağlı bişey..<br />
Buradaki kötü eleştirelerin çoğu çok yerinde ama bence okadarınıda haketmiyor....<br />
selamlar; Efe..</div>