herkese merhaba... hadi izmitin takımları;A tıkımı,L takımı,Z takımı..... ;D yok mu bu pazar gezi?
Eğer hiç bişey olmazsa ben tek başıma gidicem ercova inönü tarafına ( tek başıma gezmeyi hiç sevmiyorum ama).
Lakin başka fikri veya organizasyonu olan varsa seve seve iştirak etmek isterim....
Hımm anladım, biz önce Soğucak'ı denicez, sonra Kuzuyayla tarafına geçicez. Telsiz açık olur, sabah erken gelmeye çalışıcaz bayaa... 4 araç olucaz büyük ihtimalle.
Hımm anladım, biz önce Soğucak'ı denicez, sonra Kuzuyayla tarafına geçicez. Telsiz açık olur, sabah erken gelmeye çalışıcaz bayaa... 4 araç olucaz büyük ihtimalle.
herkese merhaba... hadi izmitin takımları;A tıkımı,L takımı,Z takımı..... ;D yok mu bu pazar gezi?
Eğer hiç bişey olmazsa ben tek başıma gidicem ercova inönü tarafına ( tek başıma gezmeyi hiç sevmiyorum ama).
Lakin başka fikri veya organizasyonu olan varsa seve seve iştirak etmek isterim....
Yarın bir tarafa gitmek istiyorum ama daha karar vermedim. Ercova, İnönü yaylasına Nisan,Mayıs dan önce gitmeyi bir kere unutun dozerden başka birş ey oraya gidemez. Ama o yola girilir ne kadar gidilir o ayrı konu. Kolay gelsin
Merhaba bu konuya oldukça yabancıyım sadece bir arkadaşımın ricası için sormak istedim rotaları neye göre belirliyosunuz önceden belirlimi yoksa uygun gördüğünüz yerlerede gidiyomusunuz?Ayrıca kendisi Sakarya Doğançay tarafında bunun için oldukça uygun yerler olduğundan bahsediyor bunu gündeme getirmek için ne yapması gerekir sizce?Doğru yerdemi cevap arıyorum bilmiyorum ama yardımcı olup yönlendirirseniz sevinirim.Teşekkürler...