KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
saolunn cok isterim ya hani elimden geldiğince gezenbiliri takib etmek istiyorum ama her zaman olmuyor. eğer öyle bi etkinlik gezi olursa çok gelmek isterim burda duyurusunu yaparsınız dimi?
Yakın zaman içinde gitmeyi planladığım bir yerdi sizin konunuzu görünce daha bir gaza geldim,kafamda yolla ilgili sorunlar vardı çok şükür sizin yardımlarınızla onuda aşmış oldum.Eğer ki sizde tekrardan gitmek istiyorsanız birlikte giderbiliriz..
Yakın zaman içinde gitmeyi planladığım bir yerdi sizin konunuzu görünce daha bir gaza geldim,kafamda yolla ilgili sorunlar vardı çok şükür sizin yardımlarınızla onuda aşmış oldum.Eğer ki sizde tekrardan gitmek istiyorsanız birlikte giderbiliriz..
güzel parkur güzel fotolar
parkura biraz daha yukarıdan başlasaydınız servetiye cami köyünün biraz üstünden yürüyüş parkuru yol ayrımı tablelalrının ordan günü birlik menekşe yaylası da yapabilir geri dönülürdü.
bende bir kaç foto eklemek isterim. oralar bir çok şehirli için hala tanınmayan yerler.Sanayi şehrinin yanında müthiş doğal güzellikler yer alıyor.
burası zorlu bir geçiş yeri, tahmini bir foto var, buraya gelenler bilir bende ip yoktu ama ip burda çok lazım olabilir.Burdan geriye dönmek güzel olmaz esas süpriz mağra sonunda.