içerisi buz gibi haberiniz olsun birde basamaklara dikkat edin uzun bir süre aralıklara dikkat ederek yürümek hem de ben burayı kafamı eğerek yürüdüm bayağı bir zor.
Günübirlik bir geziyidi.şehir ortamından iş stresinden uzaklaşmak için birebir recete olcak yerler diyebilirim.Dönmeden önce gece çayıda çok güzel oldu.Çok üşümüştük çünkü.menekşe yaylası ve kungul dağı gezi manzaraları fotolarımı bir başka topikte paylaşmak isterim.
Bugün Aytepe tarfındaydım. Mağara yolundan aşağı inince varılan bir düzlük var. Yürüyüş parkurlarınun başlangıcı. Oradan , Yuvacık Barajı istikametine daldık defenderla. Malum bizim kayaçlarımız sağlam değildir , yol , düşen kayalarla kapanmıştı.
burası zorlu bir geçiş yeri, tahmini bir foto var, buraya gelenler bilir bende ip yoktu ama ip burda çok lazım olabilir.Burdan geriye dönmek güzel olmaz esas süpriz mağra sonunda.
Burayı iyi hatırlıyorum
Biraz kasınca malzemeye gerek kalmıyor . Yanlış hatırlamıyorsam burayı geçtikten sonra yada bundan önce bitane daha tırmanılması gerekilen 3m lik bir düz duvar.
Sonrası aynı devam ediyorsun. Bi süre sonra bir dönemece geldik ve bele kadar su vardı ve malesef artık geri dönmek zorunda kalmıştık.