tameray Kamp II Mesajlar 477 Tepkime Puanı 3 Yaş 51 Yer İSTANBUL 30 Eyl 2011 #81 Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü Çok güzel kareler arkadaşlar, paylaşım için teşekkürler...
sman Ölülere üzülme Harry yaşayanlara üzül. En çok da s Mesajlar 47 Tepkime Puanı 0 Yer Kocaeli Kartepe 20 Nis 2012 #82 Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü güzel yürüyüş olmuş elinize sağlık.. pazar günü Aytepe yürüyüşü yapacağız birkaç arkadaş ve 4yaşındaki oğullarıyla.. bakalım bu bol yağmurlu mevsimde nekadar güzel.
Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü güzel yürüyüş olmuş elinize sağlık.. pazar günü Aytepe yürüyüşü yapacağız birkaç arkadaş ve 4yaşındaki oğullarıyla.. bakalım bu bol yağmurlu mevsimde nekadar güzel.
isasoydan Kamp II Mesajlar 268 Tepkime Puanı 0 Yer Viyana 20 Nis 2012 #83 Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü Islanmak nekadar rahatsız eder sizi bilmiyorum ama yağmuda da çok keyiflidir. Bizde yarın Melene rafting e gidiyoruz. Rafting sonrası Bolu gölcükde 2 gün kamp atacağız. Muhtemelende yağmurlu olacak hava
Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü Islanmak nekadar rahatsız eder sizi bilmiyorum ama yağmuda da çok keyiflidir. Bizde yarın Melene rafting e gidiyoruz. Rafting sonrası Bolu gölcükde 2 gün kamp atacağız. Muhtemelende yağmurlu olacak hava
sman Ölülere üzülme Harry yaşayanlara üzül. En çok da s Mesajlar 47 Tepkime Puanı 0 Yer Kocaeli Kartepe 20 Nis 2012 #84 Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü senin olayda çok iyiymiş yauv.. 3hafta şirketçe 50-60kişi toplandık gidildi melene .. yurtdşında olduğumdan gidemedim. süperdir şimdi tam zamanı.. ıslanalım sorun değil.. kamp muhabbeti ilgimi çekti.. severim yapmayı ama etrafımda arkadaşlarımın hepsi (eşimde dahil) otel konforu aradıkalrından çadırım vede malzemelerim paslandı .. birgün uyarsa katılmak isterim
Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü senin olayda çok iyiymiş yauv.. 3hafta şirketçe 50-60kişi toplandık gidildi melene .. yurtdşında olduğumdan gidemedim. süperdir şimdi tam zamanı.. ıslanalım sorun değil.. kamp muhabbeti ilgimi çekti.. severim yapmayı ama etrafımda arkadaşlarımın hepsi (eşimde dahil) otel konforu aradıkalrından çadırım vede malzemelerim paslandı .. birgün uyarsa katılmak isterim