Ynt: İznik Buluşması
Bende iki fotoğraf ekleyeyim devamı yarın,suratım güneşten bronzlaştı...
İlk gelenler ve ben,şimdi uzaktan baktığınızda bu insanlar ne yapıyor diye düşünebilirsiniz...
[attachment=1]
İşte bunu yapıyorlar,arkadaşlar hem ibiş keyfi yapıyorlar ,bunuda Emel hanımın yaptığı sabah kahvesi ile birlite...
[attachment=2]
yazılacak baya birşey var aslında ama bunu yarına saklıyorum çünkü tam anlamıyla ibiş keyfi yapıyorum şu anda ,sabırla çay ayağıma kadar gelsin diye de bekliyorum.
Arkadaşlar kısaca şunu belirteyim biz hep keyifli anlarımızı anlatırken onlar hep geri plandalar , bazen yarım bazen çeyrek bir teşekkürle geçiştirdiğimiz arkadaşlarımız var,hayat arkadaşlarımız,onlara gerçekten çok teşekkür ediyorum herşeye rağmen bizle birlikte soğukta,rüzgarda o daracık karavanda biraz daha mutlu olalım diye yapmadıkları şey yok,birde çocuk bakan,onlara yemek yapan,etrafı temizleyen .........an larımıza saymakla bitmeyecek ,değerli artılar katan arkadaşlarımız.Ben eşsiz gittiğim gezilerde bile her zaman onların yaptığı birşeylerden yedim yada içtim,
bilirim eskiler der ''eşini aptal kocalar över diye''ama ben bu gezilerimize katılmış bütün bayanları övüyorum hemde limitsiz.