İznik Gezimiz; Perihan - Celal Yalçın (22 Ocak 2011)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan celal yalçın Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,174

Etiketler
Ynt: İznik Gezimiz; Perihan - Celal Yalçın (22 Ocak 2011)

mayıstosböce' Alıntı:
Önceki durumu hazmedemediğim için KAYMAKAM,EMNİYET MÜDÜRÜ,BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ile görüşüp bu durumn düzeltilmesini istedim.Gerçekten çok yakın ilgi gösterdiler.Belediye başkan yardımcısı : Su Sporları merkezini ücretsiz olarak istenildiği kadar kalmak üzere tüm karavancılara açtı.İleriki tarihlerde göl kıyısında karavan kamp yapmaya ,bize bir yer ayırmaya söz verdi.Başkan yardımcısı Kenan Zengin 0536 711 70 58 i arayarak isteyen görüşebilir.

Ben olsam lanet olsun derdim başka da birşey yapmazdım,Celal beyi bu hassasayitinden ve bananeci davranmamasından dolayı tebrik ederim.

Katılıyorum... Sizleri tebrik ediyorum Celal Abi. Ayrıca bu güzel fotoğrafları bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.
 

Ynt: İznik Gezimiz; Perihan - Celal Yalçın (22 Ocak 2011)

Duyarlı davranarak gösterdiğiniz sorumlu vatandaş profilinden dolayı sizi tebrik ediyorum. Çoğunun bulaşmaktansa çalıyı dolaşmayı tercih ettiği böylesine bir durumda yetkililerle konuşarak karavancılara su sporları merkezini açtırmanız çok güzel. Paylaşım için de teşekkür ederim. Selamlar.
 

Ynt: İznik Gezimiz; Perihan - Celal Yalçın (22 Ocak 2011)

Sayın Metin Türe
Karavancının el kitabı gibi kitaplar varmıdır?İstanbulda halk tipi karavanlar nerede pazarlanır?Yardımcı olabilirmisiniz?
 

Ynt: İznik Gezimiz; Perihan - Celal Yalçın (22 Ocak 2011)

Sayın Baysan,Karavancılığın el kitabı isimli bir kitap yok sanırım ,ancak karavan ile ilgili sorularınızı hem ben, hemde burada yazan diğer tecrübeli arkadaşlar cevaplayacaktır .(Ben sadece motokaravanımda yaz- kış yaşayan biriyim size sadece nasıl yaşadığımı neler yaptığımı anlatabilirim )teknik konulara aklım ermez o tip sorularınız olursa fikir ve bilgilerine çok saygı duyduğum onlarca arkadaş var burada size yardımcı olacaklardır.Sahibinden.com a girip önce vasıta sonrasındada karavan yada motokaravan ı tıklarsanız karşınıza çeşitli fiat ve kalitede onlarca karavan ve adres çıkacaktır. Hepinize kazasız belasız geziler dilerim.Sağlıkla..
 



Ynt: İznik Gezimiz; Perihan - Celal Yalçın (22 Ocak 2011)

Sayın Taiga Haldun bey yazınızı çok geç farkettim pardon .Teşekkür ederim karşılaşmak dileği ile kısmetse.Hepinize kazasız belasız geziler dilerim.Sağlıkla..
 

Ynt: İznik Gezimiz; Perihan - Celal Yalçın (22 Ocak 2011)

Metin Bey,İlği ve yanıtınıza teşekkür ederim.Alırız,bir sürü telaş.Sonra bize uymazsa mal elimizde kalır gibi korkularımız var.Minibüs tarzında,gerektiğinde,çadır eklemeleriyle geniş alanlar yaratılabilecek,emekli maaşıyla bizi gezdirebicek yazın eğe,akdeniz,marmara;kışın sabah git akşam gel gibi kısa geziler yapabilecek bir ortam arıyorum.63 Yaşında bir adam için zor olurmu?Siz ne tavsiye edersiniz?
Sık sık rahatsız etmemek için bir defa da birkaç soruyu sııraladım.
saygı ile iyillik ve sağlık,iyi gezmeler diliyorum.
Bahtiyar Baysan
 

Ynt: İznik Gezimiz; Perihan - Celal Yalçın (22 Ocak 2011)

Sayın Baysan eğer sağlık sıkıntınız yoksa yaşın hiç önemi yok hayata bir kere gelinir ve hayatı ıskalamamak lazım.Sizin yaşam şartlarınızı ve neleri yapıp neleri yapamayacağınızı billemediğim için size bir önce yazdığım yazıyı yineleceğim . (kimseye tavsiyede bulunmak haddim değildir sadece görüş belirtirim).En kısa sürede istediğinize kavuşmanız dileği ile. Hepinize kazasız belasız geziler dilerim .Sağlıkla..
 


Ynt: İznik Gezimiz; Perihan - Celal Yalçın (22 Ocak 2011)

Öncelikle,bana cevap yazan tüm dostlara teşekkür ediyorum.
Bizleri rahatsız eden magandalara gelince; O anki yerimizi değiştiriyoruz ama sorun çözülmüyor. İnanın İznik gölünün şehre uzak olmayan her köşesini adeta parsellemişler. Ya o duruma tahammül göstereceksiniz ,yada terkedeceksiniz. Ama gidecek biryer kalmamış. Bu durum sadece İZNİK içn degil ki. Muğla-Akyaka'da jandarma karakoluna gidip aynı durumu anlattığımda araç plakası veya o anda neden telefon etmediğimiz soruldu. Bende onlarla muhatap olmak istemediğimizi hatta bu durumu Akyaka'dan ayrılacağımız içini şu an ilettiğimizi .Zira ; Bu adamların bizi karakola şikayetci olmamızdan dolayı TACİZ etmelerini istemediğimizden şimdi aktardığımızı söyledim. Bizden sonra buraya gelenlerin rahat etmesine katkıda bulunmak istedim.
Şu an Köyceğiz'deyim. İnanın burasıda aynı İznik. Öylesine rahatlar ki sanki doğal hakları imiş, biz yanlış yerde bulunuyormuşuz gibi. Alkollü araç kullanmak, yüksek sesle müzik dinlemek, arabaya yüksek gaz verip patinaj çektirmek, küfürle bagırarak konuşmak,her önüne gelen yere çiş yapmak,birde bunların tamamını size göstere göstere fütursuzca yapmak. Hadigel de katlan gayrı!!!!!
Benden sizlere bir öneri: 1-Emniyet Genel Müdürlüğüne 2-Jandarma Genel Komutanlığına
Herkes bu durumu anlatan kısa MEİL göndersin.
Tatil yaptıkları yöreden ayrılırken o yörenin emniyetine,jandarmasına ,mülki amirine belediyesine bu durumu iletsin.
İşte o zaman memleketimde huzur içinde özgürce dolaşabileceğim.
NAMUSLULAR, NAMUSSUZLARDAN DAHA CESUR OLMADIKCA BU MEMLEKET DÜZELMEZ!!!! İsmet İNÖNÜ
 




Ynt: İznik Gezimiz; Perihan - Celal Yalçın (22 Ocak 2011)

Benim önerim kamp alanındayken bu tür kişilerle dalaşmaya girmeyip, rahatsızlığı onların anlayacağı dilde anlatmaktır. Sonunda hepsi de yörenin "harbi delikanlıları" olduklarından hatalarını uygun şekilde anlatınca özür dileyip kendilerine çeki düzen vereceklerdir.
 

Ynt: İznik Gezimiz; Perihan - Celal Yalçın (22 Ocak 2011)

Haşmet Bey;
Zaten bizde bu tür insanlarla muhatap olmama konusunda aynı fikirdeyiz. Çevreyi rahatsız etmeme inceliğini gösterebilecek kişiler sizin karavandan inip rahatsız olduğunuzu hissettirdiğiniz anda durumu düzeltiyorlar.Benim sözüm maganda dediğimiz kişilere yönelik.Anlamayan, anlamak istemeyen veya rahatsız ederek sizi oradan kaçırmak isteyenlere. O anda o tür insanlarla muhatap olmak, hatta tartışmaya girmek çok büyük hata olur. Mümkünse o yöreden ayrılacağınız gün yetkililere bu durumu iletmeniz onları durumdan haberdar etmiş olursunuz. Onlarda görevlerini yapar. Sizden sonra oraya giden karavavancı sayenizde rahat eder. Hatta ileri bir tarihte tekrar oraya giderseniz sizde rahat edersiniz. İnanın yetkililer de haberdar etmenizden memnun oluyorlar.Şunu da belirtme ihtiyacı hissediyorum; bende güzel ortamlarda alkol almaktan zevk alıyorum.Anadolu'nun herhanği bir köşesinde rakı-balık yapma dileğiyle hoşcakal.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,499
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

SON KONULAR



Geri
Üst