KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Antalya gurubundan kastımız bizim kamp arkadaşlarımız olan gurupdur, diğerleri üstüne almasın ve bizi yanlış anlamasın. O gurup ile aramızdaki özel bir muhabbet ve şaka
Ya siz ne karişik adamlarsiniz sizene benim taytimdan kiskaniyosunuz dimi her yerimde land cruiser yaziyor diye yarin bir konuşiyim su pantolon işini tekrar bakalim ikisindende varmi. ulan kurşat iş aciyosun pasa.. bak gri ince demedi deme keten gibi sadece yazin giyebilirsin.
Ya siz ne karişik adamlarsiniz sizene benim taytimdan kiskaniyosunuz dimi her yerimde land cruiser yaziyor diye yarin bir konuşiyim su pantolon işini tekrar bakalim ikisindende varmi. ulan kurşat iş aciyosun pasa.. bak gri ince demedi deme keten gibi sadece yazin giyebilirsin.
Yaw zaten yazın ince kışın kalını giyeriz diye düşündüm, kalın olan kışın giyilmez. Yada uzun şort tipi bişey yapmak lazım bermuda, yazlık. O kalın olanı yaz kamplarında giyebilicekmisin?
Dostum kumaş kalin deil acayip bişey ustunde yok gibi teknik terimlerini bilmiyorum ben ne anlarım tekstilden anliyanlar iyi dedi işte çirlama al diyosam al pişman olursan gel ne dersen de.
Araba sanayide yarin belki yanina giderim geleceksen getiririm ikisinide gor.
Dostum kumaş kalin deil acayip bişey ustunde yok gibi teknik terimlerini bilmiyorum ben ne anlarım tekstilden anliyanlar iyi dedi işte çirlama al diyosam al pişman olursan gel ne dersen de.