Jack Wolfskin Pantolon- Land Cruiser Gömlek İsteyen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 287
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,244

Etiketler
Beyler ilginize cok sag olun.
su gri pantolon işini çikardik iş karişti. bu arada siyah olaninda her bedeni kalmamiş bana numune geleli bir aya yaklaşti. ptesi orayi halletcem. salida gomlegin rengini liste açmiyorumki herkez bedeninide yazsin. ikinci pantolon olmasaydi cok kolay olacakti bakalim artik.

Mücahit ,pantolon ve gömlek bitince pilot tulumu işini halletsen harika olur.
Ben kullanıyorum çok rahat oluyor

vadili' Alıntı:
Mücahit ,pantolon ve gömlek bitince pilot tulumu işini halletsen harika olur.
Ben kullanıyorum çok rahat oluyor

Tulum de iyiymiş :=) LC 'miz yok diye sizin montlardan alamadık, malların güzelliğini görünce de üzüldük.Burda da logosuz görünce direk atladım zaten :smiley: Mücahit bey önceki organizasyonunuz ve şimdiki organizasyonunuzdan ötürü sizi tebrik etmek gerekir :smiley: Umarım bundan sonraki ayarlamalarınızda sadece TYT cıları değilde Gezenbilirciler olarak site genelini de düşünürseniz seviniriz :smiley:

Uğur bey iyi niyet dilekleriniz için sağ olun. Benim aşkim toyotacilardan yana gezerbilir ailesini kapsiyan bir dagitimi yapmak bana duşmez.
Bu konu çok çetefetli ve suistimale açik bir konu bizi bilen biliyor sag olsunlar onlarda göz yumuyolar kendi başimizin çaresine bakiyoruz.

Forum adminleri zaten bu konuyu defalarca dusunmuşlerdir. Burda şoyle bir sikinti var onlarin benim gibi on sipariş toplama şekilleri olmaz feci zor olur geriye kaliyor yaptirip satilmasini beklemek o zamanda iyi bir bütce ayirmak gerekecektir. Geri donuşu zaman alacaktir. Şimdi sizde hak verirsiniz ki bu site hobi sitesi o işe para saglanacak ugraşilacak dagitilacak kim ne zaman alacak oda belli degil. Haliyle girmemeleri gayet normal.
Birde bu işin dagitimdan sonraki tepkisi var. kimi çikar begenmez ufak oldu der buyuk oldu der rengi var boyu var dumesi fermuari var. Toyota camiasini tanidigim için bana pek zor olmadi. Ama bütün site genelini duşunemiyorum.

Ömer abi -40 tulumlardan bahsediyosan onlar bayagi pagli o iş böyle buyuk olmaz heralde zaten neticede alamadik. Normal tulum diyorsan oda beni aşar. Belki kişa saglam bir mont yapariz. Şöyle karda falan giyebilecegimiz kapşonlu falan

RedlinE' Alıntı:
Ömer abi -40 tulumlardan bahsediyosan onlar bayagi pagli o iş böyle buyuk olmaz heralde zaten neticede alamadik. Normal tulum diyorsan oda beni aşar. Belki kişa saglam bir mont yapariz. Şöyle karda falan giyebilecegimiz kapşonlu falan

Mücahit bey zaten böyle organizasyonlardaki zorlukları ve olası problemleri bildiğim için size bu tebrik mesajını yazdım sizde haklısınız :smiley: Abi artık yeni bir mont yaptırma işine girerseniz Toyota moyota bende almak isterim yani :smiley:

hocam aslinda yaptigimiz işin sakincalari var. Bakma ticari olmadigi için kimse ses çikarmiyor. neyse pantolon numuneleri geldiii.. gomlek için bekliyoruzz.

Arkadaşlar resimler bunlar

onceki gomlegin oldugu renkler 2/3 kumaşlar soldann

şimdi olay biraz karişik volkan arkadaş biriki şey soylicek fazla dallanmadan hallederim su işi

Fotoğraf0280.jpg

Fotoğraf0281.jpg

Fotoğraf0282.jpg

şimdiii..öncelikle şunu söyleyeyim ilk 2 resimdeki kumaşlar aynı..sadece 3. resimde ki kumaşlarda açık ve koyu gri de var..renk seçeneği olsun diye bu 2 çeşit kumaşı sundum ...
buradaki renklerden herhangi 2 sini kombine yapıp gömleği oluşturmamız lazım..
kumaşların arasında ne fark var derseniz sadece doku farkı var..yoksa her 2 side % 100 pamuklu kumaş,sanforlu ve sadece % 1 gibi bir çekme payı vardır ki o da zarar etmez zaten...

şimdi ortak bir karar verin ki şu renkler olsun diye hemen başlayalım işe...bu arada renkler koyu diyenler içine nakışların da gireceğini hesaba katsınlar..nakışların renkliliği kumaşın koyu rengini bir nebze olsun alır...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,073
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR