bizim insanımızı anlamakta zorluk çekiyorum bazen, bizim insanımıza göre en çok tutulan araba şahindir mesela, brodwaydır, sanırım dünyayıda öyle sanıyoruz
neden çok tutuluyor, parçası ucuz, bakkalda bulunur..
tamam anlıyorum 1985 ten sonra araba alabilen milletiz normaldir ama bunu evrenselliştirmek, mahallemizde görmediğimiz için bir arabaya tutulmuyor, iyi satamıyor, kronik arızaları var demek yanlıştır
Kanada gibi, hele hele Rusya gibi soğuğun ve çamurun en bol, ucuz yakıttan dolayı insanların arabaları dağ bayır gezdiği yerlerde
Nissan X-Trail üst üste yılın aracı oluyor, inanılmaz satış rakamları kırıyor, bize sorarsan aman aman bulaşma tutmaz, neden, bizim mahallede yok, bide renocu muhittin usta dedi, o araba sıkıntılı dedi
veya Mitsubishi
Pajero yıllarca paris-dakarı aldı üstüste, ama yok tutmaz
nissan ın toyotanın pikaplarını beğenmemek mümkünmü... türkiyede kimse arabadan ciddi manada anlamaz aslında bence, durumu değiştiren sadece reklamdır, bakın mesela nissan Qashqai, aman aman bir araç değil ama süper reklam yapıldı, boyalar falan havada uçtu araba inanılmaz satıyor, veya C4 araba robot falan oldu, tipi bize pek uygun olmasada çaktı piyasaya citroen... youtubeden pathfinder land cruser vidoları bakın, beğenmediğin pathfinder neler yapıyor
ha tekrar söylüyorum, iyiki dünyanın beğendiği bazı arabalar tutmuyor türkiyede, bu nedenle 2. elde fiyatının 1/3 rakamla kaliteli araçlara biniyoruz
) saygılarımla