dorukkaraca
Kamp I
Ynt: jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi?
tesekkürler...
Assasin' Alıntı:Hayırlı olsun şimdiden.![]()
tesekkürler...

Assasin' Alıntı:Hayırlı olsun şimdiden.![]()
ahmetvargelen' Alıntı:Bende 1 aydan beri yari arazi yari yol araci almak istiyorum. Rav4 ten grand vitaraya kadar bir cok arac baktim, Benim yasadigim yere gore en uygun fiyatta alinabilecek olan araclar jeep liberty yada xtrail. Bu iki arac arasinda dusunmekteyim. Pajero yada Land cruiser tarzi araclarda baktim daha once fakat bu araclar bana cok daha buyuk ve hantal gibi geldi (hantal olmadigini biliyorum sadece goruntu itibari ile konusuyorum) Hafif arazi araci baktigim icin bir cok aractan elemelerim sonucu bu iki arac sona kaldi. Jeep daha guzel ve bana gore biraz daha arazi araci goruntusu ile gonlum bu aractan yana 2.5 motorlu olanlarindan ozellikle siyah renkli bulur isem almayi dusunuyorum. KM olarak biraz yuksekte olucak 150.000 km civarinda fakat sorun olacagini dusunmuyorum. Daha iki aracida test etme olanagim olmadi fakat bir kac hafta icinde test edip karar vermek istemekteyim.
caarisma07' Alıntı:Arkadaşlar, son mesajın üzerinden bir kaç ay geçmiş ama bende x Trail hakkında bir bilgi paylaşmak istedim.Yaklaşık 15 gün önce 2007 model x trail araç aldım, nette yazan ve bu aracı kullanan arkadaşların fikir ve paylaşımlarına bakarak.Gerçekten sınıfına göre çok şahane bir araç.Cruse Control dışında zamanına göre her özelliği bünyesinde barındıran sessiz,geniş,rahat,kullanışlı bir araç.İyiki almışım.çok memnun kaldım şimdiye kadar.İnşaallah ta böyle gider.herkese selamlar.
araç hakkında bir çok yazı var, bence almadan hepsini bir okuyun ve öyle karar verin.O zaman ya nasip diyecez koyulacaz yolaben kararimi verdimde es dost icime kurt dusuruyo. Sanayi deneyimi ve arac bilgisi de zayif olunca biraz korkuyo insan
![]()
KJ de arka kilit standart mı?3,7 KJ Cherokee satılır![]()
2.4 de kilit var.3.7 lerde standart. 2.4 ü bilemiyorum. sınırlı kaydırmalı. içinde pullar var. sürekli devrede. özel bir şey yapmak gerekmiyor.