Bende memnun oldum tanıştığımıza, ben dün maslakta sabahtan akşama süren bir toplantıdaydım, öğlen yemek arasıda arabaya baktırmıştım zamanım malesef yoktu, yoksa kalıp sizlerle muhabbet etmeyi çok isterdim, bir daha ki sefere artık.
Ordan çıkıp Maslak'ta ki kaportacıma gittim, arabaya baktılar ayrıntılı olarak. Aynı şeyleri söylediler, arkadan vurulmuş arabaya, kaputu bile değiştirmemişler çok büyük bir şey değil ama parça değiştirmeyelim derken macuna boğmuşlar heryanını dedi. Gerekirse temizleyip düzeltiriz baştan boyarız ama gerekte yok dedi kaportacım, uygun fiyata veriyorsa al zaten ormana girip çizicen her yanını dedi ( benim hrv.yi yeni boyadığı için
)
Aracın sahibi aracın bakımın yapıldığı servise gidelim dedi oraya da gittik, iyi şeyler söyledi onlarda doğal olarak hiç bir sorunu yok mekaniğinde olursa gel biz hallederiz, sözümüze güven falan türünde şeyler.
Bende master servis müdürü Uğur beydi sanıyorum, söylediği rakamı teklif ettim, al ama çok uygun olursa demişti, daha %100 anlaşmadık, bir iki milyarlık fark var aramızda kapora falan vermedim ama anlaşacak gibiyiz. Yarın belli olacak kesin olarak, anlaşırsak notere gidicez alıcam arabayı. Kısmet artık, kesin satış yapılmadan pek konuşmak istemiyorum, ben almaya karar verdim ama onlar cayabilir.
Sizlere teşekkür ederim bu arada, sayenizde gezenbilir diyince servistekiler baya ilgilendiler. Bu arada senin araba süpermiş nazarım değmesin maşallah diyeyim
Ben lastik bakayım bugün arabaya, 2" - 3" yükselterek kaç ebat lastik takılabilir bu XJ'e ?