Jeep Cherokee XJ İle Alakalı Sohbet

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 138
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,996
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Hayırlı olsun murat kardeş daha önceki sahibi görse içi titrerdi heralde :smiley: :smiley: :smiley:
araca ısınmamışsın aracı yola ısıtmışsın gibi duruyo
lavbaliligimim kusuruna bakma tamanen dostani
selamlar

İşte böyle Murat....sonunda aracına kavuştun...Şimdi cebine ve zamanına kuvvet :smiley:
Yavaş yavaş hazırlamaya başla...bekliyoruz :smiley:

Şu ana kadar pek bir şey yapmadım yani modifiye anlamında. Önce standart halini sorunsuz ve mükemmel bir hale getirmeye çalışıyorum. Tam bir rakam vermem zor çünkü ufak ufak çok masrafım oldu. Sanırım 18-19 u bulmuştur her türlü masraf dahil olmak üzere. Bu arada arabada sanırım limited slip diferansiyel var, liftteyken kontrol ettim gördüklerim bunu doğrulayan türde. Ancak lastikler AT değil :( standart 4x4 lastiği ilk iş lastik almam lazım, bunun içinde biraz yükseltmem lazım.

Doğrudur bu araçtan bende de vardı 99 modeli arkalarda kilitli defransiyal var çok kullanışlı ve dayanıklı araba ama benim sıkıntım parçaları çok pahalı olması.Sana tavsiyem aracı yükseltmen ve lastikleri çamur tipi maxxis mudzilla lastik koyman.Kazasız belasın kullanmanı dilerim hayırlı olsun...

Diğer araçlarla karşılaştırınca parçalarının pahalı olduğunu düşünmüyorum.
Üstelik tedarik imkanı ve kullanım sürelerini göz önüne alınca...

tabiki istanbulda bulunman senin için avantaj parça konusunda sorun olmaz istediğin sanayi sitesinde bu aracıb servis ve parçacısı bulunur ama benim için öyle değildi.

ARSLAN67' Alıntı:
tabiki istanbulda bulunman senin için avantaj parça konusunda sorun olmaz istediğin sanayi sitesinde bu aracıb servis ve parçacısı bulunur ama benim için öyle değildi.

Ne parça olursa olsun tedarik süresi, Türkiye içinde 1-2 gün, Amerika'dan 10-15 gün.
Bu arada hemşeriyiz galiba, benim memleketim de Bartın. Kalın sağlıcakla...

benim anne tarafıda kuruçaşileli o yüzden sordum var mı oralarda tanıdıklarınız ve akrabalarınız

murat arkadaşım hayırlı olsun.bende bir xj kullanıcısı olarak çok doğru bir seçim yaptığını düşünüyorum.araca alışınca ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın.ama araç eğer arazide gezecekse ki öyle gözüküyor:smiley:. kesinlikle yükseltmen lazım.böyle bir aracın standardı nasıl bu kadar yere yakın olur hala anlamıyorum.her halde otoyol yol tutuşundan dolayı olmalı.bende ilk izlenimleri bu olmuştu.ilk işim xj yi takozla yükseltmek oldu.makaslarıda birbirine yaklaştırıp takozladık.dengede ve yol tutuşun da bir problemle karşılaşmadım hatta amerikanlara özgü o yaylanmada ortadan kalktı,yola daha hakim oldu ama tabiki yoldaki sarsıntıyıda içeri vermiş olduk.şu anda çok temiz bir disco II td5 in peşindeyim eğer olmassa kesinlikle senin gibi yüksek model bir xj alacağım.xj parça ve fiyat olarak çok avantajlı.otomatik şanzımana dikkat etmek kaydıyla.ama xj lerin şanzımanlarıda bir efsane.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri