Ynt: " Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) "
Aracın yapım çalışmaları hızla devam ediyor.şaseye astar atıldı.son rutuşlardan sonra bir kez daha son katı atılacak.aracın sağ tarafdaki çürükleri temizlendi parçalar degiştirildi.pırıl pırıl oldu ustamız maşallah özenerek yapıyor.bugun Sol tarafdaki çürüklere geçildi değişecek parçaları ustamız hazırlamış yarın monte edecek bugun gittim bir kaç resim çektim az sonra eklemeye başlıyorum
Ynt: " Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) "
kopela' Alıntı:
Aracın yapım çalışmaları hızla devam ediyor.şaseye astar atıldı.son rutuşlardan sonra bir kez daha son katı atılacak.aracın sağ tarafdaki çürükleri temizlendi parçalar degiştirildi.pırıl pırıl oldu ustamız maşallah özenerek yapıyor.bugun Sol tarafdaki çürüklere geçildi değişecek parçaları ustamız hazırlamış yarın monte edecek bugun gittim bir kaç resim çektim az sonra eklemeye başlıyorum
Hasancım inş kupanında parlak halini kısa sürede göreceğiz ellerine sağlık bu arada
şasi işlemleri bitti dün aksam motorcuya çektik.alt ekipmanlar dizilmeye başlandı motorda bir yandan toplanıyor boyanarak takılacak.kupada işlemler bitmek üzere ustamız macunlamaya geçecek.