" Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) "

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasanfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 230
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,329
Ynt: " Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) "

kopela' Alıntı:
Hasancım inş kupanında parlak halini kısa sürede göreceğiz:smiley: ellerine sağlık bu arada
şasi işlemleri bitti dün aksam motorcuya çektik.alt ekipmanlar dizilmeye başlandı motorda bir yandan toplanıyor boyanarak takılacak.kupada işlemler bitmek üzere ustamız macunlamaya geçecek.
hadi hayırlısı merakla bekliyorum :smiley:

Etiketler

Hayırlı olsun Melih bey 4x4 gözle bekliyoruz burada ailece annemler babamlarda izliyor İnşallah çok güzel bir CJ5 çıkacak ortaya ellerine sağlık sizi tebrik ediyorum.

Soranlara selamlar kolay gelsin Melih bey...

Mithatcan' Alıntı:
Hayırlı olsun Melih bey 4x4 gözle bekliyoruz burada ailece annemler babamlarda izliyor İnşallah çok güzel bir CJ5 çıkacak ortaya ellerine sağlık sizi tebrik ediyorum.

Soranlara selamlar kolay gelsin Melih bey...

saolun mithatcan bey selamlar çok teşekkürler.Sizden artık bir atak bekliyoruz cj için:smiley:

Dün Melih'e motor şanzuman takozu ve el freni tellerini aldım...bugünde fren hortumlarını alacağım sanırım öyle hissediyorum... ;D ;D Hayat biter CJ bitmez.. :smiley:

Benzin deposu güzelce temizlendi...Kaporta işleri devam ediyor...

7.jpg

8.jpg

0.jpg

5.jpg

6.jpg

Hasan senmi topluyorsun aracı? yoksa melih mi? yada Fazıl amcamı????

Sen resim yüklüyorsun. Melih tebrikleri kabul ediyor. Fazıl amca???

Mithatcan' Alıntı:

Mithatcan biliyorsun biz yoldan hep beraber gönüllü çıktık... ;)

Melihten sonra sıra sende haberin ola.. :smiley:

Fazıl amca köşede otursa yeter..

hasanfb' Alıntı:
Mithatcan biliyorsun biz yoldan hep beraber gönüllü çıktık... ;)

Melihten sonra sıra sende haberin ola.. :smiley:

Fazıl amca köşede otursa yeter..

Vay beee kankan ya laf söletmiyosun hadi bakalım :smiley:

Daha dün arabada CJ alma diyen kimdi ayrıca?????

hasanfb' Alıntı:
Vakti var dedim...Unuttun anlaşılan... :smiley:

Bu arada CJ'leri iyi tanıyorsun fikirlerini bekliyoruz seninde.. ;)

Ben anlamam kardeşim CJ MEJE...

Varsa döküntü çürüyen bir CJ bakayım. Ama şu stikerları unutma gözünü sevdiğim mübarek insan..

Mithatcan' Alıntı:

Hasanın zamanı var adamın kendi dükkanı biz el şirketlerinde çalışıyoruz her dk izin alamıyoruz:smiley: babamla hasanın büyük emeği var çok teşekkürler baba ve hasan:smiley:

Mithatcan' Alıntı:
Ben anlamam kardeşim CJ MEJE...

Varsa döküntü çürüyen bir CJ bakayım. Ama şu stikerları unutma gözünü sevdiğim mübarek insan..

Mito al artık bir cj

yaşamış oldugum tecrubelerden resimlerden gördügüm kadarıyla bazı nacizane önerilerim olacak kopela
öncelikle eski boyayı umarım yakarak almamıssınızdır resimlerden öyle görünüyo sanki yakarak kazınmış boya öyleyse şeyet boyacınızın bilegine kuvvet çok macun yer bu alet patlamaya müsait bi zemin oluşacak polyester astar mutlaka atılmalı bence

kaputa tam olarak ne yaptıgınız anlayamadım ama açık ve öne bakan havalandırma sanırım benim 74 cj dede vard ben çok çekdim ondan en son içerden kapattım su geçişlerinde kaputa gelen suyu olmayacak yerden yukardan aşagı boca ediyo motora
kuru havada faydası belki olur ki ben bi faydasını görmedim su geçişlerinde sıkıntı içerden açılır kapanır bi mekanizma yapılmalı yoksa dert getirir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR