Jeep Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 219,290

Ynt: Jeep Fotoğrafları

Ben bunların arasında yuvarlanmak istiyorum ya... hepsini istiyorum...

cj serisi arazi araçları arasında gerçekten gösterişli bir araç ne yapsanız ileve etseniz yakışıyor modifiyenin sonu olmayan bir araç geçen seneler de bende orjinal bir cj 7 yarım toplanmış olarak almıştım. baktımki işin içinden çıkılacak gibi degil ,fabrika çıkışlı gibi toplasan çok sade oluyor çok aksesuarlı yapsam fiyatı çok yükseltiyor satmak zorunda kaldın ama her garajda birtane bulunmalı sattıgım aracın resimlerinide aşagıda ekliyorum

baya boşmuş be hasan abi toplasan da kar getirmezdi zaten sadece zevk için ;D

tatlı bela bunlar zaten (ah sarı kızım ahh ;D )
(benimki turuncu ama ruhsatta sarı yazdığı için sarı kızım diyorum )

bu tür bir jeep deneyimim yoktu nedirki yani ucuzdur parçalrı deyip aldım ama yanlış insanlardan fiyat aldıgım için yanıltıldım sattım .ama toplu bir araç almak daha mantıklı bence aziz şehitlerimizin ruhu şadolsun

neyse biraz da resim görelim

araç sadık vefa nın olup ön panjurda radikal bi değişiklik yapılmıştır bu değişimin gözüne hoş gelen kimse var mı yoksa bana mı çok itici geliyo ???

__ C J 7 __' Alıntı:
neyse biraz da resim görelim

araç sadık vefa nın olup ön panjurda radikal bi değişiklik yapılmıştır bu değişimin gözüne hoş gelen kimse var mı yoksa bana mı çok itici geliyo ???

işlevini bilmiyorum ama inter kamyon gibi olmuş bana itici geldi.

jeepster'in Eski modelleri muhtesemdir, internette resimleri dolu. Turkiyede 1 take gorebildim. Jeepster Commando idi...