Jeep Grand Cherokee Limited 4.7 V8 Wj 2001 Tutkum, Yaşam Tarzım, Heyecanım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan North wind Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,238

North wind

Ana Kamp
Amacım, WJ 'nin güzelliğini fotoğraflarla paylaşmak istedim.Ayrıntılı resimler çektim,satılık ilanı gibi algılanmasın,jeepim satılık değildir, Tampon ön koruması mopar orjinal aksesuardır ve montajını babamla beraber yaptık,ön korumanın üzerindeki Summit Arması el yapımıdır, armanın el çalışması ve kalıbı babama aittir,plakanın bulunduğu siyah plastik parça, ön tampon korumasına takıldığında aşağıya doğru eğimli durmaktaydı, plakanın dik durması icin siyah plastik parçanın arka tarafına da gerekli aparatlar babam tarafından yapılmıştır.Emekleri ve herşey için babama minnettarım. Ayrıca ön tampon korumasının boyamasını yapan Silivri Yeni Sanayideki Ramazan abime de itinalı çalışması için çok teşekkür ederim,emeğine sağlık.

[attachimg=1]

[attachimg=2]

[attachimg=3]

[attachimg=4]

[attachimg=5]

Etiketler
Ynt: Jeep Grand Cherokee Lımıted 4.7 V8 Wj 2001 Tutkum, Yaşam Tarzım, Heyecanım.

Resimlerin devamı

[attachimg=1]

[attachimg=2]

[attachimg=3]

[attachimg=4]

[attachimg=5]

Ynt: Jeep Grand Cherokee Limited 4.7 V8 Wj 2001 Tutkum, Yaşam Tarzım, Heyecanım.

Resimlerin devamı

[attachimg=1]

[attachimg=2]

[attachimg=3]

[attachimg=4]

[attachimg=5]

Ynt: Jeep Grand Cherokee Limited 4.7 V8 Wj 2001 Tutkum, Yaşam Tarzım, Heyecanım.

Resimlerin devamı

[attachimg=1]

[attachimg=2]

[attachimg=3]

[attachimg=4]

[attachimg=5]

Resimlerin devamı

[attachimg=1]

[attachimg=2]

[attachimg=3]

[attachimg=4]

[attachimg=5]

Resimlerin devamı

[attachimg=1]

[attachimg=2]

[attachimg=3]

[attachimg=4]

[attachimg=5]

Resimlerin devamı

[attachimg=1]

[attachimg=2]

[attachimg=3]

[attachimg=4]

[attachimg=5]

Resimlerin devamı

[attachimg=1]

[attachimg=2]

[attachimg=3]

[attachimg=4]

[attachimg=5]

Resimlerin devamı

[attachimg=1]

[attachimg=2]

[attachimg=3]

[attachimg=4]

[attachimg=5]

Resimlerin devamı

[attachimg=1]

[attachimg=2]

[attachimg=3]

[attachimg=4]

[attachimg=5]

Resimlerin devamı

[attachimg=1]

[attachimg=2]

Yaklaşımınız ve sunumunuzdan WJ'nizi ne denli çok sevdiğiniz belli. Aracınızda son derece yakışıklı.
Keyfiniz ve tutkunuz daim olsun.

Kindjal' Alıntı:
Yaklaşımınız ve sunumunuzdan WJ'nizi ne denli çok sevdiğiniz belli. Aracınızda son derece yakışıklı.
Keyfiniz ve tutkunuz daim olsun.

1,5 yıldır WJ kullanıyorum,her kullanışımdaki verdiği heyecan, keyif hiç azalmadı,yeri benim için bambaşka,değerli düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.Sağolun.

41 kere maşallah diyeyim aracınızın mükemmel kondisyonda olduğu belli kazasız belasız binersiniz inşallah. Aynı hastalık bendede var ama bir türlü bulamadım kafama yatan bir araç .Olanda piyasa fiyatından %50 pahalı.İnsallah gönlüme göre bir wj bulurum.Saygılarımla...

teşekkür ederim,temiz araç bulmak kolay degil, haklısınız,internetten 10 ay ilanları incelemiştim,gidip gördüğüm araçlar oldu,sonunda buldum.İnşallah isteğiniz gibi gönlünüze göre bi araç bulursunuz.WJ 4.7 V8 ler yakıt tüketimi fazla olan araçlardır,ben yılda 3000km civarı kullanıcagımı tahmin ediyorum,ve Lpg yi pek tercih etmedim,o yuzdende taktırmadım.Ama vergisi + yakıt masrafı ve bakımı,beklenmedik arızalara hazırlıklı olmak gerekir,masrafı yüksek araçlardır. WJ 2.7 araçlar yakıt tüketimi 4.7 V8lere göre katologdaki değerlere bakarak yazıyorum çok daha düsüktür fakat piyada bilrsiniz 2.7 dizeller daha yüksek fiyatlarla satılır,ben kendime uygun temiz dizel bulamamıstım,uygun fiyatlı dizeller gördüm ama ben açıkçası almaya cesaret edemedim.
İlanlarda temiz olanlar vardı fakat bulduklarımda cok yüksek fiyatllardaydı,Zaten az kullandıgım icinde benzinliye yöneldim.Dizel kullanmadım ama V8 in verdigi güç bambaşka.Sonucta 2. el araçtır ama bugüne kadar beni hayal kırıklığına uğratmadı.Ufak tefek şeyler sorun değil.Fakat WJ yi sevdikten sonra ve masrafları karşıladıktan sonra bence cok keyifli bi araç.İnşallah isteğiniz gibi, gönlünüze göre bi WJ bulursunuz.Saygılarımla...