Merhaba Egemen Bey , aracım kapalı garajda güvenli bi yerde kalıyor,o yuzden alarm sistemini yaptırmadım,kumandadan kapılar kilitleniyor işimi görüyor,eğer aracım dışarıda kalsaydı yaptırmayı düsünürdüm,sadece alarm sistemi aktif degil,sizin alarm ışıgı benim araç gibi hic yanıp sönmüyor mu?Ayrıca yetkili servis bana uzak,çok titizim bide o yuzden de aracı kurcalatmak pek istemiyorum.İyi bi yetkili servise götürmenizi tavsiye ederim,ilk bi cihazla baktırtırsınız,eger düşük maliyetli yapılacak bisey ise isterseniz yaptırırsınız ama belli olasılıklar dahjilinde su parcalardan olabilir de denebilir o zaman arıza düşük maliyetle yapılmayabilir.Bi parça degisip sorun cözülmezse d
Merhaba Egemen Bey , aracım kapalı garajda güvenli bi yerde kalıyor,o yuzden alarm sistemini yaptırmadım,kumandadan kapılar kilitleniyor işimi görüyor,eğer aracım dışarıda kalsaydı yaptırmayı düsünürdüm,sadece alarm sistemi aktif degil,sizin alarm ışıgı benim araç gibi hic yanıp sönmüyor mu?Ayrıca yetkili servis bana uzak,çok titizim bide o yuzden de aracı kurcalatmak pek istemiyorum.İyi bi yetkili servise götürmenizi tavsiye ederim,ilk bi cihazla baktırtırsınız,eger düşük maliyetli yapılacak bisey ise isterseniz yaptırırsınız ama belli olasılıklar dahjilinde su parcalardan olabilir de denebilir o zaman arıza düşük maliyetle yapılmayabilir.Bi parça degisip sorun cözülmezse diger olasılıklara bakarlar ve iş uzar.Alarmın aktif olmamasının bi cok sebebi olabilir o yuzden cihazla bakmadan kesin şundan olur demek yanlıs olur, en azından cihazla baktırmanızda fayda var.
iger olasılıklara bakarlar ve iş uzar.Alarmın aktif olmamasının bi cok sebebi olabilir o yuzden cihazla bakmadan kesin şundan olur demek yanlıs olur, en azından cihazla baktırmanızda fayda var.