KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
En sonunda ben düzenleyeceğim bir gezi göreceksiniz gününüzü, Klavuzu karga olanın olacak.. Bir İstanbul civarı gezisi çok mu zor acaba. Yoksa Ergün abi Düzceyede mazaretsiz gelmedi acaba diyorum bizden hoşlanmıyor mu? Başka bir sitede başka bir ekip mi buldu kendine ne dersiniz.
En sonunda ben düzenleyeceğim bir gezi göreceksiniz gününüzü, Klavuzu karga olanın olacak.. Bir İstanbul civarı gezisi çok mu zor acaba. Yoksa Ergün abi Düzceyede mazaretsiz gelmedi acaba diyorum bizden hoşlanmıyor mu? Başka bir sitede başka bir ekip mi buldu kendine ne dersiniz.
Zj buluşması yapılırsa teknik bi süpriz anlatırım herkese, Türkiye' de çoğunun bunu bilmediğini tahmin ediyorum....... 100 yıllık ustalara bile ben öğrettim........
Bilenler, anlattıklarım biliyor kendilerini, SuSuN!!! Anlatmayın kimseye sakın.......