Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,245
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 236,432
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

uğur aracın çok güzel, güle güle kullan dün baya bi inceledim sana çaktırmadan aramıza hoş geldin

Etiketler

serkann' Alıntı:
evet makina çok güzel kıskanmadım desem yalan olur..

kıskanma serkan oda nasılsa bizden artık kıskanılacak bir arabamız daha oldu ;D

ya bende çok kıskandım ama çaktırmadım

ates' Alıntı:
uğur aracın çok güzel, güle güle kullan dün baya bi inceledim sana çaktırmadan aramıza hoş geldin

Arkadaşlar bu işin bir standardı olsun. Herkesi listeye eklemeyelim. Olanı var olmayanı var Komplekse sokmanın anlamı yok insanları.. ;D ;D

dün tarkan abiyle 6.5' konuşuyoduk her an bi süprizim olabilir, delirtmeyin yeeeyyynnnnnnnnnnnnn beniiiiiiiiiiiiii ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ates' Alıntı:
dün tarkan abiyle 6.5' konuşuyoduk her an bi süprizim olabilir, delirtmeyin yeeeyyynnnnnnnnnnnnn beniiiiiiiiiiiiii ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Eyvah! Eyvah! gezenbilir zj'leri diye açılan konuda ki resimler çok yakında enterasan şeylere gebe! Benden söylemesi

Serkan abi şu getlerden bir takım daha versene ben benimkilerin üstüne japonla yapıştıracağım

fotokopi çektir aynı şey ,birbirine bantlarsın ;D ;D ;D ;D ;D

ben çalışmalara başladım..o rampayı çıktıktan sonra getle yukseltmenin 10'' e kadar yolu var..vizesi benden hadi koşun..;D

ayrıcada liste olayına katılıyorum...4,5'' den fazlasını listeye kabul etmeyelim..gitsin onlar americadaki listelere yazsınlar kendilerini..

şu an 4,5". bu hafta 6"e çıkartmak için parçaları hazırlıyoruz. ama önce cem'in 11" xj sini bitiricez

Yükseltme değilde ben şimdi genişletme ve tavan yükseltme projesi düşünüyorum. ZJ'ye bindiğimden beri arabam ayakkabı kutusu gibi geliyor. ZJ'deki konforun değerini bilin arkadaşlar.