ates BLACK BULL Mesajlar 1,210 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul / Bostancı 25 May 2009 #465 Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? uğur aracın çok güzel, güle güle kullan dün baya bi inceledim sana çaktırmadan aramıza hoş geldin
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? uğur aracın çok güzel, güle güle kullan dün baya bi inceledim sana çaktırmadan aramıza hoş geldin
ugurturan77 Yeni Üye Mesajlar 7 Tepkime Puanı 0 25 May 2009 #466 Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? teşekkürler ateş , hoşbulduk
serkann Zirve Mesajlar 1,124 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul/beylikdüzü 25 May 2009 #467 Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? evet makina çok güzel kıskanmadım desem yalan olur..
ates BLACK BULL Mesajlar 1,210 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul / Bostancı 25 May 2009 #468 Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? serkann' Alıntı: evet makina çok güzel kıskanmadım desem yalan olur.. Genişletmek için tıkla ... kıskanma serkan oda nasılsa bizden artık kıskanılacak bir arabamız daha oldu ;D ya bende çok kıskandım ama çaktırmadım
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? serkann' Alıntı: evet makina çok güzel kıskanmadım desem yalan olur.. Genişletmek için tıkla ... kıskanma serkan oda nasılsa bizden artık kıskanılacak bir arabamız daha oldu ;D ya bende çok kıskandım ama çaktırmadım
alpaslanepli Zirve Mesajlar 1,413 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul-bahçelievler 25 May 2009 #469 Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? ates' Alıntı: uğur aracın çok güzel, güle güle kullan dün baya bi inceledim sana çaktırmadan aramıza hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar bu işin bir standardı olsun. Herkesi listeye eklemeyelim. Olanı var olmayanı var Komplekse sokmanın anlamı yok insanları.. ;D ;D
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? ates' Alıntı: uğur aracın çok güzel, güle güle kullan dün baya bi inceledim sana çaktırmadan aramıza hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar bu işin bir standardı olsun. Herkesi listeye eklemeyelim. Olanı var olmayanı var Komplekse sokmanın anlamı yok insanları.. ;D ;D
ates BLACK BULL Mesajlar 1,210 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul / Bostancı 25 May 2009 #470 Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? dün tarkan abiyle 6.5' konuşuyoduk her an bi süprizim olabilir, delirtmeyin yeeeyyynnnnnnnnnnnnn beniiiiiiiiiiiiii ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? dün tarkan abiyle 6.5' konuşuyoduk her an bi süprizim olabilir, delirtmeyin yeeeyyynnnnnnnnnnnnn beniiiiiiiiiiiiii ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
alpaslanepli Zirve Mesajlar 1,413 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul-bahçelievler 25 May 2009 #471 Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? ates' Alıntı: dün tarkan abiyle 6.5' konuşuyoduk her an bi süprizim olabilir, delirtmeyin yeeeyyynnnnnnnnnnnnn beniiiiiiiiiiiiii ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Eyvah! Eyvah! gezenbilir zj'leri diye açılan konuda ki resimler çok yakında enterasan şeylere gebe! Benden söylemesi Serkan abi şu getlerden bir takım daha versene ben benimkilerin üstüne japonla yapıştıracağım
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? ates' Alıntı: dün tarkan abiyle 6.5' konuşuyoduk her an bi süprizim olabilir, delirtmeyin yeeeyyynnnnnnnnnnnnn beniiiiiiiiiiiiii ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Eyvah! Eyvah! gezenbilir zj'leri diye açılan konuda ki resimler çok yakında enterasan şeylere gebe! Benden söylemesi Serkan abi şu getlerden bir takım daha versene ben benimkilerin üstüne japonla yapıştıracağım
ates BLACK BULL Mesajlar 1,210 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul / Bostancı 25 May 2009 #472 Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? alpaslanepli' Alıntı: Eyvah! Eyvah! gezenbilir zj'leri diye açılan konuda ki resimler çok yakında enterasan şeylere gebe! Benden söylemesi Serkan abi şu getlerden bir takım daha versene ben benimkilerin üstüne japonla yapıştıracağım Genişletmek için tıkla ... fotokopi çektir aynı şey ,birbirine bantlarsın ;D ;D ;D ;D ;D
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? alpaslanepli' Alıntı: Eyvah! Eyvah! gezenbilir zj'leri diye açılan konuda ki resimler çok yakında enterasan şeylere gebe! Benden söylemesi Serkan abi şu getlerden bir takım daha versene ben benimkilerin üstüne japonla yapıştıracağım Genişletmek için tıkla ... fotokopi çektir aynı şey ,birbirine bantlarsın ;D ;D ;D ;D ;D
serkann Zirve Mesajlar 1,124 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul/beylikdüzü 25 May 2009 #473 Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? ben çalışmalara başladım..o rampayı çıktıktan sonra getle yukseltmenin 10'' e kadar yolu var..vizesi benden hadi koşun..;D
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? ben çalışmalara başladım..o rampayı çıktıktan sonra getle yukseltmenin 10'' e kadar yolu var..vizesi benden hadi koşun..;D
serkann Zirve Mesajlar 1,124 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul/beylikdüzü 25 May 2009 #474 Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? ayrıcada liste olayına katılıyorum...4,5'' den fazlasını listeye kabul etmeyelim..gitsin onlar americadaki listelere yazsınlar kendilerini..
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? ayrıcada liste olayına katılıyorum...4,5'' den fazlasını listeye kabul etmeyelim..gitsin onlar americadaki listelere yazsınlar kendilerini..
ates BLACK BULL Mesajlar 1,210 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul / Bostancı 25 May 2009 #475 Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? uğurunki kaç in 4,5 'değilm ?
serkann Zirve Mesajlar 1,124 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul/beylikdüzü 25 May 2009 #476 Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? yok yaa ergun abininki 4,5..o 6 var sanırım...
alperhoca Kamp I Mesajlar 193 Tepkime Puanı 0 Yer Muğla/Dalaman 25 May 2009 #477 Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Uğur hoşgeldin, bence tez zamanda arabana bir nazar boncuğu tak
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Uğur hoşgeldin, bence tez zamanda arabana bir nazar boncuğu tak
serkann Zirve Mesajlar 1,124 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul/beylikdüzü 25 May 2009 #478 Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? gezi boyunca önümdeydi saatlerce izledim..o kadarda güzel makina değilmiş be...
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? gezi boyunca önümdeydi saatlerce izledim..o kadarda güzel makina değilmiş be...
ugurturan77 Yeni Üye Mesajlar 7 Tepkime Puanı 0 25 May 2009 #479 Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? şu an 4,5". bu hafta 6"e çıkartmak için parçaları hazırlıyoruz. ama önce cem'in 11" xj sini bitiricez
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? şu an 4,5". bu hafta 6"e çıkartmak için parçaları hazırlıyoruz. ama önce cem'in 11" xj sini bitiricez
I iksje One Life. Drive It! Mesajlar 282 Tepkime Puanı 0 Web www.buzla.com 25 May 2009 #480 Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Yükseltme değilde ben şimdi genişletme ve tavan yükseltme projesi düşünüyorum. ZJ'ye bindiğimden beri arabam ayakkabı kutusu gibi geliyor. ZJ'deki konforun değerini bilin arkadaşlar.
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Yükseltme değilde ben şimdi genişletme ve tavan yükseltme projesi düşünüyorum. ZJ'ye bindiğimden beri arabam ayakkabı kutusu gibi geliyor. ZJ'deki konforun değerini bilin arkadaşlar.