Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,245
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 236,664
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

qwasd' Alıntı:
canı saolsun bea alpaslan..alp hoca dan her türlü GC tavsiyesini dinlerim vallaa.....
Hoca camide Hoca camide

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Alp nazı yapar işi geç yapar ama yapacaksa tam yapar. Ya da hiç yapmaz. Ortası yoktur. Hoş burda ortalamış dediğin gibi

alpaslan araç için yapacaklarımı gönderecektinya unutmazsın umarım.heyecanla bekliyorum.şimdien teşekkürler.iyi geceler

alpaslanepli' Alıntı:
Alp nazı yapar işi geç yapar ama yapacaksa tam yapar. Ya da hiç yapmaz. Ortası yoktur. Hoş burda ortalamış dediğin gibi
Alpaslan, arkadaşlarına sorsana, müsade ederlerse paylaşayım bendekileri. Baksana, destur almak lazımmış demek ki...

Alfonse' Alıntı:
Bu konuda bunları paylaşmamız doğru değil.....
Biyerlerde paylaşırız hepsini zaman içinde....
İstediğin herşeyi sor. Biliyorsam eyvallah.....

fazla bişey bilmediğim için ne soracağımıda bilmiyorum.nasıl başlangıç yapacağımıda.
yardımların için çok saol

Alfonse' Alıntı:
Alpaslan, arkadaşlarına sorsana, müsade ederlerse paylaşayım bendekileri. Baksana, destur almak lazımmış demek ki...

Ya niye uzatıyorsun be abicim. Kantarın topuzu böyle konularda kaçar. Gerek yok uzatmaya. Aynı frekansta adamlar değilmiyiz. Üzmeyelim birbirimizi...

AaaaAaaaaAaaaa Burdada kave içiliyor sohbet ediyorlar bende nerde bu komşu tükkancılar diyordum ;D ;D ;D

ömer abi hala uyuyorlar sanırım, saat üçte sızmışlar

;D bizde mühürümüzü basalım [attachment=1]

Heryerde olmaları sorun değilde bizim sınırlarımızı ihlal ettiler boş mu duralım