İddiaa ediyorum...!!!!ARB, THULE falan filan faso fiso....!!!
Serkann mükemmel bir dizayn çıkardı ve işyeri ağır sanayiine yönelik olduğu içinde elindeki imkanlar yok, yok....!!
Bu arada biraz gururlanayım...! ilk Prototip benim ZJ'ye takıldı....! Tek kelime ile mükemmel....!!!!
Yarın gün ışığında resimlerini çekip koyacağım...! nedemek istediğime daha bir anlam verebileceksiniz...!!!
Arkası yarın....! ;D ;D
Ne güzel işte genç yaşta başlayacaksın ki, bizim gibi az vaktimiz kaldi az vaktimiiz kaldı diye azmayacaksın ;D Sindire sindire. Acelem yok ömür uzuuuun diyeceksin.....
Ergun abi port bagaj değilde asıl sürprizin resimlerini yetiştirseydin. Keşke hatun korkusuna erkenden kaçmasaydım. Bitmiş halini görmedim ya merak ediyorum. Yok mu o resimler şimdi
Ergun abi port bagaj değilde asıl sürprizin resimlerini yetiştirseydin. Keşke hatun korkusuna erkenden kaçmasaydım. Bitmiş halini görmedim ya merak ediyorum. Yok mu o resimler şimdi
Portbagajı birkaç gün daha bekleteceğiz, birtakım değişiklikler yapıyoruz ama benim ZJ'de ki ufak değişikliği koyabilirim... ;D ;D ;D
Eeeeee...., 7/24 arazide olmadığımıza arazi dışında asvalt takılmanın bir zararı yok herhalde....
Araziye girdiğim zaman Procomp ve MTR ları takmak 20 dakika.... ;D ;D ;D