Neyse niye diye sormayacağım. Yarın Serkan'a gideceğim. Geliirsen sende orada soraerım Bugün işleri vardı erteledik randevuyu.. Ama yarın mutlaka olmak zorunda zira aracı 2-3 günlüğüne servise bırakacağım. Arada elektrik işlerinide yaparlar.
Allah razı olsun abi. Senin arabana yapılan bir şeyi takip etmek başında beklemek ve yahut ucundan tutmak, kendi arabama yapmaktan farksız. EKV'ye yapılan her yeni ekleme beni mutlu ediyor. Benimkisinin idolüdür neticede. Ona baka baka şekillenecek.
Yalnız unutma yarın pazar. Demedi deme eve sokmayacaklar bizi dönüşte ;D
Allah razı olsun abi. Senin arabana yapılan bir şeyi takip etmek başında beklemek ve yahut ucundan tutmak, kendi arabama yapmaktan farksız. EKV'ye yapılan her yeni ekleme beni mutlu ediyor. Benimkisinin idolüdür neticede. Ona baka baka şekillenecek.
Yalnız unutma yarın pazar. Demedi deme eve sokmayacaklar bizi dönüşte ;D
sen hep kedi gibi geziyon ergun abinin peşinde gene ne çıkarın vardır kimbilir 8)...................yoksa Senin arabana yapılan bir şeyi takip etmek başında beklemek ve yahut ucundan tutmak, kendi arabama yapmaktan farksız. gibi sözler e bir anlam veremiyorum ben ;D ;D
Bak sana birine kendini sevdirmenin püf noktasını söyliyeyim. Onu analiz et nelerden hoşlanmadığını tespit et ve onları yapma. Ne kadar samimiyetin ilerlerse ilerlesin muhatabının yaşını unutma! Unutma ki saygı duymaya devam et... Sevdiği bir şey varsa bunu hafızana kazı..
Ciddi oldu biraz, benden böyle mesaj alınca hastalanabilirsin. Merak etme eski halime dönerim hemen ;D
Bak sana birine kendini sevdirmenin püf noktasını söyliyeyim. Onu analiz et nelerden hoşlanmadığını tespit et ve onları yapma. Ne kadar samimiyetin ilerlerse ilerlesin muhatabının yaşını unutma! Unutma ki saygı duymaya devam et... Sevdiği bir şey varsa bunu hafızana kazı..
Ciddi oldu biraz, benden böyle mesaj alınca hastalanabilirsin. Merak etme eski halime dönerim hemen ;D