Ayhan abi gezenbilirin bir numaralı XJ'si konusunda son sayfada Ethem'in koyduğu bir resim var.Dostluklar paylaştıkça güzeldir başlığı ile.
O resme bir bakıp beni bulsana hele. Sence ben hangisiyim? ;D
ergun bey hiç bir beklentim yoktur sağlığınıza duacıyım allah herşeyi gönlünüze göre versin mutluluklar yakanızı bırakmasın elinizi attığınız gönlünüzce altın olsun allah bir devlete birde size zeval vermesin jeep i niz hep number one olsun ....bir şey lazım olursa ben dışarıda bekliyor olucam kapı önünde saygılar sevgilr dilerim efendim
Ben bu listeden aracını satan var mı acaba diye çok merak ediyorum. Yani eksildikmi acaba hiç.. Baktım isimlere tek tek. Uzun zamandır sesi çımayan üyeler var..
Teşekkürler
Tabi ki sizin gibi üstadlarla tanışmayı çok isterim. Organizasyon hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz çünkü yarın bi kaç organizasyon daha var yine de katılmaya çalışırım.
Teşekkürler
Tabi ki sizin gibi üstadlarla tanışmayı çok isterim. Organizasyon hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz çünkü yarın bi kaç organizasyon daha var yine de katılmaya çalışırım.
Öyle Büyük Organizasyon felan yok.... Pazar günü Ozan' ın Oto koruma yerinde bulşmayı düşünüyoruz. Zerrin hn. felan' da gelecek. Tunalı' da, 14:00 gibi....
Oradan da biyerlere, hoplayıp zıplamaya veya mangala gitme düşüncesi de var...