zj kadar yakıyor ne demek aşk olsun..sen zj ye çok yakıyormu demek istiyorsun..
zjnin en sevdiğim yanı yeşillikler içindeki yakışıklılığı..kayış dağındayken olsaydın off...
zj kadar yakıyor ne demek aşk olsun..sen zj ye çok yakıyormu demek istiyorsun..
zjnin en sevdiğim yanı yeşillikler içindeki yakışıklılığı..kayış dağındayken olsaydın off...
bende aranıza bu gün katıldım formlar hakkında pek bir bilgim yok hatalarımda uyarırsanız sevinirim bende bu gün 1996 model Grand Cherokee 5.2 kaporası verdim yarın alacağım inşallah
bende aranıza bu gün katıldım formlar hakkında pek bir bilgim yok hatalarımda uyarırsanız sevinirim bende bu gün 1996 model Grand Cherokee 5.2 kaporası verdim yarın alacağım inşallah
Hayırlı olsun. İnşallah sorunsuz bir şekilde alırsınız aracınızı. Bizde keyifle ekleriz listemize. Resimlerinide gezenbilir ZJ'leri adlı konu başlığına bekliyoruz.
Tekrar hayırlı olsun...
benim adım imdat istanbuda oturuyorum artvinin macahel kasabasında oturuyorum aslen gürcüyüm şuanda fibayüksel adında bir inşaat şirketinde İSG sorumlusu olarak çalışmaktayım yaklaşık 3 ay sonra allah kısmet ederse baba olacağım 1996 model Grand Cherokee 5.2 alacağım için formları gezerken formunuzu gördüm bu günde aracın kaporasını verdim inşallah yarın alacağım sizlerden araç hakkında destek için hemde bildiğim hoşunuza gide bileceğini düşündüğüm güzel mekanları beraber gezerken sizlere yardımcı ola bileceğimi düşündüğüm için katıldım herkese selamlar....
Bu bölümü tanışma bölümünden kopyaladım ve altını çizdiğim ve kalın punto öne çıkarttığım kelimeler ilgimi çekti, Neden ? eğer cennet yeryüzünde biryer olsaydı kesin Macahel, karagöl, falan yani orada biryer olurdu. Eğer ZJ ile gidip bol bol fotoğraflayıp yayınlamazsanız burada , valla arkadaşları örgütleyip ZJ nin hakkını veremiyor diye anahtarı alırız Şaka bir yana hayırlı olsun
Bu bölümü tanışma bölümünden kopyaladım ve altını çizdiğim ve kalın punto öne çıkarttığım kelimeler ilgimi çekti, Neden ? eğer cennet yeryüzünde biryer olsaydı kesin Macahel, karagöl, falan yani orada biryer olurdu. Eğer ZJ ile gidip bol bol fotoğraflayıp yayınlamazsanız burada , valla arkadaşları örgütleyip ZJ nin hakkını veremiyor diye anahtarı alırız Şaka bir yana hayırlı olsun
Varsa öyle bir durum biz hiç bahane beklemeyelim. Peşin hüküm verip direk gidelim. Hem oraları görelim madem ki muhteşem yerler. Hem anahtarı alıp gelelim