2005 başında son derece titiz birisinden almıştım. Adamcağız sadece üzerindeki port bagaj kızaklarından dolayı yeni aldığı evin garajına girmediğinden ötürü üzülerek ama 'hayırlı olsun' diyerek satmıştı. Aldığımda 149.000 km de idi . Diferansiyel dişlileri, amortisörleri ve tüm ön far ve sinyallerini değiştirmiştim. son olarak 2006 yılında şanzıman bakımı için servise gittiğimde 2yahu canımızdan kıymetli mi?' diyerek komple şanzımanı yeniledim. 170.000 bakımı geçen hafta viraj demir lastikleri ve tüm yağları JeepGaraj da (Texaco) değişerek 370 Lira gibi komik bir rakkama 166.000 km de yapıldı. Sonuçta bu araçlar verdiğinizin 10 katını size geri veriyor. Aynı zamanda Cherokee Limited 3.7 (Liberty) kullanıyorum. Gerçi şehir içinde daha kıvrak ama hiç bir zaman ZJ nin verdiği keyfi vermediğini söyleyemek yanlış olmaz.
ergun abi kumda kolay gidiyor gibi gözüküyor, araçlar nerdeyse limitlerini zorluyor, çamurdan daha beter .geçen cumartesi bende kıyıköy tarafında sahilde biraz gittim geldim ama uzun süreli gitmek araçları çok yoruyor
sayın bir o kadar muhterem uşaklar abeyler pilduğunuz üze zati alasundan pahsettuğum yer rakum olarak 2700 ila 3200 metredan olişmakta oliup çokta mukammeldur. pen şahsen bizzat kesin olarak fotoğrafun dışında oraya kidup bulutların dagin üstundan süt kibi aktuğii o mükemmel manzara ile yeşilun tonlarini görmek taha hoşş olur sanki nedersuniz
oranin şivesini çok özlemiştim düşüncemide böyle anlatayım istedim orası gibi olmasada oraya yakın bir yer var istanbulda orasıda co city yani teşvikiye çook önceden kaçan akrabalarımız oranın yaylalarına yerleşmişler yaklaşık olaraka 5 yıl o yaylalarda kaldıkdan sonra bir gün geyik peşine düşüp 3 günlük yerden sonra şu an yerleşik oldukları denizi görmüşler orasıda gayet güzel bir yer bence ordan önce bir yalova , çınarcık , teşvikiyeden sonra macahell mükemmel olur kesin galiba herhalde bence
caddedeki zjlerin yarısından fazlasında yan basamaklar var maşallah arabayı 106 gti kıvamında yere yaklaştırıyolar.. bi aksesuarın bu kadar yaygın kullanıldığı memlekette de olay 'altımda amerikan var ulan' karizmasına dönmüş demekki pikniğe çıkarmaya kıyamıyolar yol dışı ya o bakımdan
caddedeki zjlerin yarısından fazlasında yan basamaklar var maşallah arabayı 106 gti kıvamında yere yaklaştırıyolar.. bi aksesuarın bu kadar yaygın kullanıldığı memlekette de olay 'altımda amerikan var ulan' karizmasına dönmüş demekki pikniğe çıkarmaya kıyamıyolar yol dışı ya o bakımdan