Video tekrar yüklendi bak bakalim..... Önce bir iki hafta bekleyelim bir liste sona gelsin hep birlikte bir program yapariz..... saddece Zj`lere özel....
ateş ben sana anlatayım satbil olmayan bir yolda uzaktan önce ne geliyor acaba dememize kalmadan ergün abi zj si ile bir kamera ve bir kameramanın üzerinden geçiyor.)
offffffffffffff ergun abiiiiiiiiiii ;D ;D ;D ZJ nin çamura batmasından sonra bu 2. numaran yaniiii vayyyy beeee !!!! ama dikkat abii çekirge misali olma bu 2. sıçrayış misillemelere kurban olma sonra üzülürüm vallaaa
ateş ben sana anlatayım satbil olmayan bir yolda uzaktan önce ne geliyor acaba dememize kalmadan ergün abi zj si ile bir kamera ve bir kameramanın üzerinden geçiyor.)
Stabilize olmayan yol degil >>> " kar " ( Sarikamis - Kars arasi )
peki abiiii hayırlı olsun paletler zaten tüpte vardı 60 litrelik herşey hazır benim 3 yıldız dalış hocalık büreven var 16 yaşımdan beri dalarım , 15 kişiye kadarda daldırabilirim yetkim var 8) senin ZJ ye yeter yolla bana hallederiz hemen ;D ;D ;D
peki abiiii hayırlı olsun paletler zaten tüpte vardı 60 litrelik herşey hazır benim 3 yıldız dalış hocalık büreven var 16 yaşımdan beri dalarım , 15 kişiye kadarda daldırabilirim yetkim var 8) senin ZJ ye yeter yolla bana hallederiz hemen ;D ;D ;D