Jeep`imin Anahtarını Evde Astığım Yer :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,378

beatrix

Zirve
Yer
istanbul
Siz nereye asiyorsunuz .. ;D ;D ;D

[attachment=1]

Anahtar yerimiz.jpg

Etiketler
Ynt: Jeep`imin Anahtarını Evde Astığım Yer :smiley:

güzel yere asmışsın anahtarı mazallah kondisyon biraz düştümü anahtara ulaşmak baya zor olur :D :D :D

Demekki öyle sagda solda olsa ergun beyi her yerde görürüz bigün samanlı dagları bigün bolu vs vs
bu biraz kendine pıranga vurmak gibi bişey

:D :D :D :D
yaşar abi sen beni güldürdün allahta seni güldürsün valla kutudaki yazı hoşmuş.

Valla ben biyere asmam.Yanımda taşırım.Gecede yastığımın altına korum. ;D ;D :p

Anahtarı oray
mericte' Alıntı:
Benim merak ettiğim başka bir konu var... O fotoğraf nasıl ve hangi pozisyonda çekildi ?? ;D

Anahtarı oraya asmak uğruna yaptığım bir hatadan dolayı göğe doğru hafif bir eda ile kanat çırpıp yükselirken çekmiştim.... :smiley:

beatrix' Alıntı:
Anahtarı oray
mericte' Alıntı:
Benim merak ettiğim başka bir konu var... O fotoğraf nasıl ve hangi pozisyonda çekildi ?? ;D

Anahtarı oraya asmak uğruna yaptığım bir hatadan dolayı göğe doğru hafif bir eda ile kanat çırpıp yükselirken çekmiştim.... :smiley:

Hımmm... ;D ;D Bende bir kamp sırasında mutasyona uğramış minimi bir örümceğin seni ısırması sonucu duvarda yürüyüp burnunla kaşık bükebilme yeteneği kazandın ve fotoyu bu şekilde çektin diye tahmin etmiştim..Peter Parker'ın namı diğer örümcekadamın sahtekar olduğunu ve gerçek örümcek adamın aramızda dolaştığına ne kadarda emindim halbuki... Yanılmışım demekki hihihihi ::smiley: ;D

yasarergun' Alıntı:
benimkinin anahtarı evin girişindeki camlı kutuda duruyor kutuda da "mantıksız hareketlerini gördüğünüzde yaşar ergün'e verilip dağa çıkabilirsin denilecek" yazıyor :D :D

Fotografını isteriz , Fotoğrafını isteriz.
;D

anahtarı alırken antremanda yapmış olursun fotoya bakılırsa fena fikir değil bi arabam olursa önce kaya tırmanma duvarı yaptırcam eve en üsttede anahtar asacammm :smiley:

nasıl yani o foto sana mı ait anahtara uğraşmak için önce tırmanış mı yapıyorsun ehehu :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR