mericte' Alıntı:Benim merak ettiğim başka bir konu var... O fotoğraf nasıl ve hangi pozisyonda çekildi ?? ;D
Anahtarı oraya asmak uğruna yaptığım bir hatadan dolayı göğe doğru hafif bir eda ile kanat çırpıp yükselirken çekmiştim....![]()
beatrix' Alıntı:Anahtarı oraymericte' Alıntı:Benim merak ettiğim başka bir konu var... O fotoğraf nasıl ve hangi pozisyonda çekildi ?? ;D
Anahtarı oraya asmak uğruna yaptığım bir hatadan dolayı göğe doğru hafif bir eda ile kanat çırpıp yükselirken çekmiştim....![]()
Hımmm... ;D ;D Bende bir kamp sırasında mutasyona uğramış minimi bir örümceğin seni ısırması sonucu duvarda yürüyüp burnunla kaşık bükebilme yeteneği kazandın ve fotoyu bu şekilde çektin diye tahmin etmiştim..Peter Parker'ın namı diğer örümcekadamın sahtekar olduğunu ve gerçek örümcek adamın aramızda dolaştığına ne kadarda emindim halbuki... Yanılmışım demekki hihihihi :;D
yasarergun' Alıntı:benimkinin anahtarı evin girişindeki camlı kutuda duruyor kutuda da "mantıksız hareketlerini gördüğünüzde yaşar ergün'e verilip dağa çıkabilirsin denilecek" yazıyor![]()
![]()