mentoroyal
Trend is My Friend
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 15964" data-quote="mauvais" data-source="post: 1525488"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1525488"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1525488">mauvais' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
baya bir işlem yaptırmışsınız, umarım sorunsuzca kullanırsınız süreç sonrasında.<br />
<br />
ben karşılaştırma yapmak adına merak ettim sadece, bu işlemi bosch da yaptırmadan önce herhangi bir Jeep yetkili ya da özel servisten fiyat teklifi aldınız mı?
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
İkitelli nascarda daha önce radyatör su deposu değiştirdim ve genel bi kontrol yaptırdım. bu tecrübe bana yetti. Allah hayırlı işler versin.. <br />
<br />
Mengerleri seçmeden önce seyrantepede tavsiye üzerine prins bayisine gitmiştim bu sorun için. <br />
anlattıkları ve yapacakları konusunda detaylı konuştuk ancak işçilik fiyatı yüksek geldi. ve birazda %100 içime sinmemişti.. <br />
ama mengerler içime sindi, lpgyide orda taktırmıştım. en azından kurumsal, aradığında tlf açılıyor. yazılı herşey. ve düzgün insanlar çalışıyor diyebilirim.<br />
<br />
zaten amerikan konusunda piyasa sıkıntılı diyorlar hep.. ama ben işçilik ücreti olarak makül gördüm fiyatı. yapılanları gördüm orda. <br />
yedek parçada belki bir tık daha ucuza maal edebilirdim belki ama zamanım buna yetti..</div>