Jeep Patri̇ot 2008 Di̇zel Aracim Çalişmiyor.....

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEMİHFİDAN33 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 834

SEMİHFİDAN33

Yeni Üye
Mesajlar
1
Tepkime Puanı
0
<div class="bbWrapper">2008 model aracım malesef çalışmıyor. Bir süredir geç çalışma problemi vardı ancak şu an hiç çalışmıyor.<br /> <br /> yapılan işlemler bunlar<br /> <br /> akü değişti<br /> enjektörler değişti<br /> egr iptal edildi<br /> sigortalar kontrol edildi <br /> mazot gelip gelmediği kontrol edildi</div>
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Mesajlar
1,535,093
Kayıtlı Üye Sayımız
167,081
Kaydolan Son Üyemiz
74yasarr

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.
Geri
Üst