selam forumdaki tecrübeli abiler.. jeep patriot 2,0 crd sahibiyim. ufak çaplı çok fazla maliyetli olmadan yapabilecegim upgrade ler neler olabilir?? öncelik olarak aracımı yükseltmek istiorum. ama aynı zamanda şehiriçindede kullandıgım için matrax diye elektrik ayarlı süspansiyonlar varmış beni bilgilendirebilirmisiniz?
Patriot / Compass larda en çok dikkatimi çeken özellik; ön tamponların çok aşağıda olması ve buna bağlı olarak yaklaşma açısının azlığı.
Aracınızı yükseltirseniz buna da bir çözüm aramanız gerekebilir zira olur olmaz yerde sürtecektir
sevgiler
benimde amacım zaten üzerindeki lastikler dışında 4 mt veya 4 at lastik almak ve o elektrikli ayarlı yaylardan takmak istiyorum bunlar hakkında tavsiye edebileceginiz yerler ve fiyatlar hakkında bilginiz varmı ?
benimde amacım zaten üzerindeki lastikler dışında 4 mt veya 4 at lastik almak ve o elektrikli ayarlı yaylardan takmak istiyorum bunlar hakkında tavsiye edebileceginiz yerler ve fiyatlar hakkında bilginiz varmı ?
bu arçtan aramızda hiç yok oyüzden pek fikir labileceğinizi düşünmüyorum,size bu araç konusunda en doğru yardımı bostancı sanayisindeki tar oto tarkan bey yardımcı olacaktır, bizlerden biridir ve bir selamımız yeter kendisine
Selamlar ,
Yükseltme konusunda birkaç nokta var aklıma gelen . Yükseltme aracın yaklaşma uzaklaşma açılarını bir miktar düzeltir ancak lastikler aynı ebad olduktan sonra diff yüksekliğiniz hep aynıdır sonuçta . Birde Aracın limitlerine dikkat etmek lazım , patriot kaç inc yükselirse ne değişiklikler gerekir diye ...
Şöyle setler var . Ama patriot için olanını görmedim , belki uydurulabilir . Gerçi nekadar işeyarar üstatlar daha iyi yorumlarlar .
http://www.suspensionconnection.com/cgi-bin/suscon/search.html?id=y7hzwwS7
Birde Rancho'nun quik lift vs gibi ürünleri var . Bunlar incelenebilirama türkiye maliyeti herlade birkaç bin dolardan aşağı olmaz .
Taroto nun tlefonlarını istemişsiniz : http://www.tarotomotiv.com.tr/
Sitemizin offorad/Teknik/Servisler bölümünden yine sitemizin üyesi birçok arkadaşa ulaşabilirsiniz incelemenizi öneririm .
Forumdaki yükseltme konularını okursanız çok faydalı olur . Yükseltmenin en önde glen amaçlarından biri büyük lastik takmaktır . Çünkü aracı nekedar yükseltseniz yine yer en yakın noktanız difransiyeller ve alt bağlantı noktalarıdır . Bunları yerden yükseltmenin tek yolu büyük lastik takmaktır . Bide yükseltme yapıldığında küçük lastik gerçekten çok kötü duruyor görüntü anlamında . Yani yükseldikçe ebatta büyüyor .
linte bulunan kit takıldıktan sonra 2 inç yani 5.08 cm yükseltir, 245 65 17 lastik takılırsa 3,25 cm daha yükselmiş olur, toplamda 8,33 cm yükseklik kazanılmış olur. diye düşünüyorum.